lauantai 5. tammikuuta 2013

HYRÄILYTTÄÄ JO ENTISEEN MALLIIN


Olin vielä torstainkin flunssakuumeen kourissa ja jäin kotiin lepäämään. Eilen, perjantaina palasin puolikuntoisena jo töihin. Voi, miten kaoottiselta siellä kaikki  vaikuttikaan! Yritin loppupäivästä saada valmiiksi erään tärkeän asian ja sainkin. Mutta pinnaa kiristi, kuinka joka välissä syventyessäni sitä tekemään, jokin aina keskeytti keskittymiseni. Onneksi flunssa antoi hellittämisen merkkejä ja tänään olen vointiini tyytyväisenä hyräillyt taas jo entiseen malliin.

Eilen illalla saimme yllättäen kutsun tänään syntymäpäiville.
Ja mikäs ettei, kun kuntokin jo kohdallaan meillä molemmilla. Aikomus oli vähän kuin velvollisuuden vuoksi vain piipahtaa, vaan siellähän venyikin mukavasti juhlaväen kanssa iloisesti rupatellessa. Nämä olivat juuri sellaiset mieheni mieleiset juhlat, jossa ei ollut mitään ohjelmaa vaan juhlijat saivat vapaasti seurustella ja keskustella keskenään. Isäntäpari huomioi vieraat ja edesauttoi  hienosti  heitä  viihtymään.Kyllä vaan tällainen konsepti toimi! Ja juhlapöydän antimet, juhlaemännän tietäen, niin ihanat!


Pakkasta ja kylmää sen verran, että mustat pitkikset tuntuivat oikealta valinnalta. Onnistuin löytämään nämä klassiset mustat suorat housut Halosen joulualesta puoleen hintaan. Jo pitempään on ollut aikeita hankkia siistit mustat perushousut. Etsin niitä jo Pukumiehestä ja sieltä  tuli hankittua mustat pillimalliset… Viikko sitten töiden jälkeen suuntasin heti Haloselle ja aloin etsiä, löysin. Otin suosista no 38. Näihin saan ihanat korkkarini piilotettua. Minulla olisi ollut tähän ihastuttava yläosa, mutta se teki valitettavasti liian tiukkaa. Musta neuletakki ja näyttävä villahuivi tekevät hoikentavan vaikutuksen, olin tyytyväinen. Mutta kyllä niin mielisin päästä entisiin mittoihin, harmittaa kun jää kauniita ja mieluisia vaatteita käyttämättä.

18 kommenttia:

  1. Rita, nyt olisi kiva tietää sun pituus...siis minulle 38 koko on unelma ja 40 myös. Ei uskoisi, kun puhuu Porin Vellilän hoikin likka.

    Sain käveltyä sauvani rikki ja uudet haettin tänään.

    Minä teen paaaaljon löytöjä Pukumiehestä, sillä siellä ei niin tätimäisiä vaatteita kuin eräässä toisessa...

    Minäkin rrrrrakastan korkkareita, mutta toistaiseksi IceBugit on mun juttu, kunnes koittaa toukokuu ja joku ihana paikka...

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nippa nappa 160cm. Olin pitkään 36 numerossa, eikä tarvinnut lyhentää koskaan housuja. Nykyään, kun joudun isompaa ostamaan,pitää lyhentää tai muuten ei ole istuva vaate.

      Poista
    2. Nyt keskipituus on noussut...Ennen missikisoihinkin pyydettiin vaikka oli vain 160 cm, nyt täytyy olla kai jo 170 cm.

      Poista
  2. PS. Olen armoton kokkaaja ja perso kulinaarisille tarjoomuksille. Juuri nyt homejuustot vaeltavat takkahuoneeeseen kera rypäleiden...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka ja herkut itselleni tärkeä osa elämää. Juustoista tykkään itsekin, kyllä.

      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
    2. Ei luovuta juustoista ikinä!

      Mukavaa viikonloppua jälleen♥

      Poista
  3. Kengät on ihanat! Kuvaa katsoessa huomaa, miten ne juuri muuttavat perusmustan asun juhlalliseksi. Ja rouva on varsin sutjakan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat ihanat, totta!
      Koska ujostelen tuollaisten korkkarien käyttöä, ajattelin mustien perushousujen kätkevän niitä sopivasti ;) Kunhan estoisuudestani pääsen ja karaistun korkkarien käytössä, niin nilkkapituisissa housuissa tai pikkumustassa nämä korkkarit pääsevät oikeuksiinsa.
      Kiitos, rouva mielissään kuittaa ;)

      Poista
  4. Sutjakka olet tosiaan. Musta on hyvä perusväri näin talviseen aikaan ja huivi piristää asua hyvin! Minä ein ole vielä kunnossa, ei olisi minusta ollut juhliin lähtijäksi! Mutta maanantaina on kuitenkin jo pakko palata töihin ettei aivan niihin huku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sutjakka..., kiitos!
      Musta ei ole ollut kyllä koskaan minun värini, no toki nuorempana, jotain t-paitaa tai farkuissa.Mustaakin pitää vain opetella käyttämään ja olen huomannut värin toimivan eri yhteyksissä hienosti.

      Harmi, kuin vie aikaa palautua! Vasta tänään aloin itsekin flunssasta toipua. Voimia alkavalle työviikolle!

      Poista
  5. Nytkö on jo flunssa liikkeellä. Lehdistä lueskelin, että "sikaflunssaa" olisi tulossa taas. Toivottavasti menisi meidän ohi.
    Kivoja ale-löytöjä on tosiaan voinut tehdä, ostin myös jotain pientä ja arkista.

    Lueskelin tuossa alempana, että miehellesi on tehty pallolaajennukset. Ovatko ne noin helposti toteutettavissa. Hyvä, että ajoissa saa apua. Saa elellä turvallisella mielellä.
    Mukavaa loppiaista ja alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä häntä mikä kuumeinen flunssa itseeni iski? Ikinä en ole mitään flunssarokoitteita ottanut ja ilman niitäkin flunssista aina säästynyt. Yleensäkin terveyden perikuva olen ollut. Töisä ei onneksi mitään epidemiaa ilmennyt!

      Noista alelöydöistä, mustista perushousuista, olen kyllä tosi tyytyväinen!

      Kyllä vaan, onnistuneet pallolaajennukset! Mies hakeutui ajoissa vaivoineen lääkäriin. Asiallisten ja ammattinsa osaavien tahojen ansiosta kiitos lopputuloksen! Tästä on kyllä iloittu, ei kuitenkaan äänekkäästi skoolaten, vaan pikemminkin nöyrästi kiittäen.

      Kiitos, sitä samaa sinne päin myös!

      Poista
  6. Mukava kuulla, että kunto on palaamassa!

    Asuvalintasi oli todella nappiin osunut ja tyylikäs...

    Hienoa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yskänpuuskat vielä flunssan jäljiltä.

      Perusasu, hyvä asu, kiitos!

      Kiitos, sitä samaa sinulle!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kyllä vaan!
      Harmi, jos juhlat ovat kovin kurinalaiset valmiin ohjelman puitteissa. Minun mielestä kaikenlaiset ennalta-arvattavat leikit ja hupinumerot ovat monesti ärsyttäviä ja kaikkea muuta kuin juhlatunnelmaa luovia.

      Poista