perjantai 14. joulukuuta 2012

TYÖVIIKKO TAKANA


Aikamoinen työviikko takana, vaikka alkoikin parilla ihanalla koulutuspäivällä, kaukana poissa töistä. Sittenpä  loppuviikosta tekemistä riitti ja työpäivät venyivätkin pitkiksi. Vaan kaikesta selviämisestä hyvä mieli ja tyytyväisyys. Kohta vuosi lopuillaan. Vähän jo alkuvuotta suunnitelmissa. Työkuvioissa tulossa  hieman  selkeyttä ja sitä myöten helpotusta, uskon.  Aikomuksenani on vanhojen lomien hyödyntäminen,  pitää keskiviikot vapaina.


Eilen niin väsytti ja oli ihanaa vain istua  passiivisena ja kuunnella tätä hyvää. Vaikka vaikeahan tällaista kauaa voi vain passiivisena… ihan tanssittamaan alkoi.Täältä tämä.


Eilen illalla tuli tämä mahtava elokuva.
Tämän haluan nähdä pian uudelleen.

Tänään on ihanaa siivotessa viedä matot ja muut sellaiset ulos puhtaalle lumelle! Ja muutenkin olen ilahduttavan innostunut siivouksesta, kun joulu jo näin lähellä.

12 kommenttia:

 1. Gosford Park on aivan elokuvien aatelia! Se avautuu sen verran vähitellen kaikessa runsaudessaan, että ensimmäisellä kerralla elokuvissa en edes vielä tykännyt siitä. Vasta myöhemmin monen katselukerran jälkeen siitä tuli elokuvahyllyni aarteita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri ajattelin itsekin. Elokuvaa katsoessa piti olla kyllä koko aika tarkkana, että pysyi kärryillä ja huomaisi olennaiset asiat. Tuosta traileristakin sai jo usemmin katsomalla enempi irti. Ehdottomasti hankin elokuvan itselleni.

   Poista
 2. Minä, harmi kyllä, en ole yhtään innostunut siivouksesta vieläkään. Mutta tänään saatiin viimeiset joulupaketti ostettua, aika uuvuttavaa tuo monta tunti kaupungilla kiertely... Onneksi käytiin miehen kanssa välillä kahvilassa istuskelemassa, kun lapset ostivat omia lahjojaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei sitä intoa kuitenkaan pitkään kestänyt. Innokkuus johtui siitä, kun ostin uudenlaisen klinkkerilattiaan sopivan pesuharjan.
   Lahja-asiat itselläni aika huonolla tolalla. Mutta kuin aina ennenkin, saan ne kyllä ajoissa handlatuksi.Muutamia kyllä hankittu. Kahvilla tai syömässä, totta kai, kuuluu asiaan!

   Poista
 3. Todella ihanaa saada nukkua tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, torkut vielä iltapäivälläkin, niin johan uudistuu!

   Poista
 4. Katselin myös tuon elokuvan eilen ja ihastuin.

  Laittamasi musiikki on myös ihanaa. Jalka alkoi naputtaa melkein heti <3 Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jakaa tällaisia elämyksiä! Kiitos itsellesi!

   Poista
 5. Rita, katsoin tuon traielrin ja tuli aika paljon mieleen Downton Abbey.

  Katsomme joka lauantai jonkun leffan eli se on se meidän lauantai-illan huuma, siis talviaikaan. Nyt la vuorossa taas Eräs joulutarina, jonka pääoosassa Catherine Deneuve. Vuosi elämästä on katslottu kai yli viisi kertaa, sama juttu Match Pointin kanssa ja Bierin filmit taas...;-)

  Lumen kaunista joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Totta kai, kun sama ohjaaja! ;)

  Yritin nettikaupasta tuota Gosford Park elokuvaa, mutta en löytänyt. Etsintä jatkuu.
  Eräs Joulutarina, katsoin viime vuonna , ihana.
  Vuosi elämästä... jonkun kirjan pohjalta..?

  Leena todella, sitä samaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. AAHHH !!! herra sun jestas miten just kaikki on niin oikeeta, tuo elokuva on minulla tallenteena enkä ole kerennyt katsoa, mutta satavarmaa hyvä. musiikkisi...oih...

  VastaaPoista
 8. Tuo elokuva kyllä pitää saada. Traileria olen monesti katsellut.
  Olen aina tykännyt tällaisista kartanoaiheisista elokuvista ja kirjoista, kuten Forsytein taru, Kahden kerroksen väkeä
  Mennyt maailma, mitä niitä nyt tässä mieleen tulee.
  Juu, musiikki on tosi svengaavaa!Tuo Fame on kyllä kestosuosikkini ja aikuisiällään vain herkullisemmaksi kehittynyt.

  VastaaPoista