torstai 20. joulukuuta 2012

AAMUSTA ILTAAN


Sitä se teettää tämä joulueuforia, hereillä olemista ja yhtäjaksoista menemistä aamusta iltaan. Heti herätessäni,  tuvasta kuuluvan kellon  kuuden lyönteihin, nousin virkeänä ja innokkaana alkavaan päivään. Työmatkalla koukkasin tankkaamaan ja onnistuin vilkkaasta liikenteestä huolimatta  palaamaan jouhevasti pääväylälle. Uumoilin jo edeltä työpäivästä tulevan varsinaista Hill Street Bluesia, kuten tulikin. Mutta niin vain sisäinen kelloni toimi ja suunnitellussa ajassa sain kaikista odottamattomista tapauksista ja käänteistä huolimatta päivän handlattua.  Töiden jälkeen oli ihana sopia miehen kanssa kaupunkiin treffit joulun ruokaostoksille. Ajoin työpaikalta läheiseen kukkakauppaan
Löysin ihanat kukkakimput ystäville.


Siellä näin hänet, ihastuttavan  Malenamin ja varovasti lähestyen onnittelin häntä ansioitumisestaan ja kysyin lupaa kuvaan ja sitä tänne blogiini laittaa. Suloinen nuori nainen, todella!
Ja vuoden kokkolalainen 2012 ehdokas. Saisimme Malenamista  Kokkolan oman  kuninkaallisen, ihastuttavan prinsessan!

Yhteiset jouluruokahankinnat miehen kanssa sujuivat  vaivattoman nopeasti. Tarkoittaen silloin sitä, että joulupäivällisemme tulee muodostumaan pelkkistä einesvalmisteista. Näin on ollut osin muinakin jouluina.
 Mutta tarkoitukseni on kuitenkin loihtia niihin omaa henkeä.

Kotiin saavuttuamme ja kauppakassit purettuamme valmistauduimme illan tapahtumaan, tähän jo lähes perinteeksi muodostuneeseen ihanaan joulukonserttiin.

Ah, sitä se oli taaskin, kiitos tämän loistavan duon! 

8 kommenttia:

 1. Joulueuforiaa täälläkin, ihan lunkisti, ostin eka kerran valmista siivuttua kinkkuakin!! Paikallisradiosta kuulin että sähkö poissa ostoskeskusksesta, kaupat ytyhjennetty... (Pakettiani en tilannut, englantilaiset ystäväni lähettivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkkua, totta kai! Hui, sähkökatkos tähän aikaan, ei kiva. Meillä on täällä nytkin -25 astettaja ja luminen maisema.

   Mukavia englantilaisystäviä sinulla ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. (tänään tuli vielä toinen paketti Englannista!!

   Poista
  4. Kiltit saavat paketteja Jouluna ;)

   Poista
 2. Tytöllä on mahtava tyyli! Oma prinsessamme, Meri saapuu kohta & co...

  Kaikkea ihanaa jouluusi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, Leena!

   Sinä onnellinen!
   Myös itse olen iki onnellinen ja kiitollinen omasta prinsessastani. Hän kun tunnistaa kyllä herneen seitsemän patjan alta ja sitää rataa joskus ;)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista