keskiviikko 3. lokakuuta 2012

KESÄLOMAPÄIVÄ


 Käväisin sunnuntaina perinteisillä perunakekekkereillä. Plättyjä piti tietenkin saada!

Aivan ihana kesälomapäivä! Vietin tämän keskiviikon lomaa. Tarkoitus on nyt vuoden loppuun löysätä ja pitää vanhoja lomapäiviä aina yksi viikossa. Vaikka aamu ei lähtenytkään suunnitelmien mukaisesti, ei haitannut. Siirsin aamuisen kampaaja-ajan lauantaille, että ei tarvitsisi lomapäivänä mihinkään. Vaan sitten jouduin käymään kaupungissa kuitenkin. Oikeastaan se olikin vain hyvä, sillä sain toimitetuksi kauan suunnitteilla olleita asioita lopulliseen pisteeseen.

On ollut aivan  ihanan  syyspäivä, aurinkoinen ja lämmin! Sain vietyä heti aamusta  kaikki vuodevaatteet ulos ja vaihdettua puhtaat lakanat.  Sain vasta nyt myös terassikalusteiden pehmusteet pestyksi ja laitetuksi talvisäilöön, hyvä. Ikkunat vielä pesemisestä nuhruisena muistuttavat, mutta eiköhän niidenkin aika vielä tule, luotan.

Lomamatkalta töihin paluu viime viikolla oli kyllä aikamoista haipakkaa. Mutta sain sielläkin suman selvitetyksi. Tämänpäiväinen loma teki kyllä hyvää ja selkeytti ahdistavia aatoksia. Työhön liittyvä opiskelun kirjallisentehtävän sisällysluettelo on kiusannut mieltä keskeneräisyydellään. Tänään sekin selkeni, eteni ja sitä mukaa myös mieli keveni. Kyllä se siitä. Myös töissä on saatava kuunloppuun mennessä eräs toiminta valmiiksi. Oivalsin onneksi miten  voin sitä omalta osaltani jouduttaa ja saada valmistumaan.

Kylläpä osaa ilostuttaa tämä Emotionista löytämäni uusi tuoksu! Yleensä ostan lomamatkan yhteydessä lentoaseman myymälästä edullisesti omaa lempiparfyymiä yms, vaan nyt olikin lentoaikataulu sellainen, että liikkeet olivatkin kiinni. Ajattelin sitten korjata menetyksen ja hankkia Emotionista vaikka vähän kalliimmallakin. Mutta en hennonut, kun hipoi jo läheltä 80€! Torremolinoksestakin  olisin saanut paljon edullisemmin. Onneksi oli näppärä ja asiansa osaava nuori myyjä, joka esitteli ja auttoi löytämään tämän uuden tuoksun. Ja edullisesti!

5 kommenttia:

 1. Vieläkö on olemas Sotaveteraanien Naisosasto....

  VastaaPoista
 2. Vielä on! Ja ovat kyllä rautaista porukkaa!

  VastaaPoista
 3. kyl mä omasta äitistäni tiärän et suamalaiset rautaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Totta haastat ;) Ja ovat aivan mahtavia kokkaajia!

   Nuokin plätynpaistajat ovat "samaa sarjaa", herkkujen loihtijia ja hyvän hengettäriä.

   Poista