sunnuntai 19. elokuuta 2012

VIIKOLLA JA VIIKONLOPULLA


Olipahan onnistunut ja odotukset täyttänyt viikko ja viikonloppu!
Olin aika läkähdyksissä viimeisen kuukauden työrupeamasta hoitaessani lomalla olleen esimieheni tehtäviä, joten otin torstain ja perjantain lomaa. 


Kuinka sopivasti sattuivat ilmatkin hellimään sudenkorentojen aikaan!

Tuli nukuttua aamuisin pitkään, jopa yhdeksään. Väsymyksen kaikottua ja virkistyksen vallatessa on mielikin  vastaanottavaisempi. Eilen iltaisesta talonedustalla tunnelmoinnista  vetäydymme sisälle  selaamaan Tv-tarjontaa.  Sattumoisin pääsimme seuraamaan upeaa konserttia ja tutustumaan
tähän 
meille aikaisemmin tuntemattomaan lahjakkuuteen.
Ihanaa, kun voi miehen kanssa jakaa tällaisia hienoja elämyksiä! Ihailen ja arvostan hänen ennakkoluulottomuuttaan ja iloitsen aina näistä meidän yhteisistä löydöistä.

Tässä vielä eräs "samaan sarjaan" kuuluva kitaristilahjakkuus!

                                        

Vielä on kesälomaa jäljellä! Nyt ruvetaan elämään niitä aikoja, jolloin tsiikaillaan lentoja ja hotelleja tulevaa syksylomaa varten, jihuu! Tuonnekko taas?

Ilon aihetta.

Leena Lumen ajankohtainen postaus, Arto Mellerin upealla runolla oli  pakko linkittää, sen verran koskettavasti vaikutti!

8 kommenttia:

 1. Onko nyt sudenkorentojen aika? Olenkin ihaillut niitä joka päivä, kun onneksi on paistanut aurinko. Mietin vain, miksi nyt yhtäkkiä niitä näkee niin paljon. Ja kun tarkkaan ajattelen, niin edellinen kertakin oli elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan sudenkorentojen aika, elokuussa! Pörräsivät kuin helikopterisaattue, tuosakin kuvassa kaksi näkyy. Ja komean isoja ovat tänä kesänä.

   Poista
 2. Ihanaa tuollai lökötellä ja nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa asennossa myös mieli lepää. Liekö sydämen ja pään verenkierrolle hyväksi, kun alkaa hyviä ajatuksia nousta mieleen noin lökötellessä ;)

   Poista
 3. Hyvään saumaan sattui sinun vapaapäiväsi. Viime viikko taisi olla kesän paras viikko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Paras viikko viime viikko, totta! Tällaisen jakson jälkeen jaksaa paremmin hysäksyä syksyn ja tulevan kylmän.

   Poista
 4. Hienon lomasään sait!

  Toivottelen mukavia hetkiä lomasuunnitelmien parissa!

  -Ja kiitokset taas upeasta musiikista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain, tänään siitä muisto vain, kun nyt syksyisen synkkää ja sateista, vaan tarkenee silti.

   Kiva kuulla, että pidit, kiitos!

   Poista