perjantai 1. kesäkuuta 2012

SILTA


Siinä se nyt on, oma silta! 
Vuosia siitä haaveilin, mutten  uskonut koskaan toteutuvaksi.
Eikä varmaan olisi toteutunutkaan jollei mies olisi asiaan syttynyt ja toimeksi ottanut, kiitos! Teki aika fiinin sillan,  oma siltavisioni oli ollut hieman krouvimpi.

Olen ollut aika täpinässä tämän siltahankkeen suhteen. Sillan myötä aukeni vielä paljon enemmän Harvemmin tuolla toisella puolen ojaa on tullut käytyä. Nyt olen käyskennellyt tuota ojan vastakkaista puolta ja ihaillut uusia näkymiä lähes haltioituneena.


Tuntuu upealta löytää oman asumuksen lähistöltä aivan uusia maisemia ja näköaloja!

13 kommenttia:

 1. vau!!:) hieno silta tuli! ja sitä tuntee itsensä ihan pikkutytöks, kun just löytää uusia maisemia, ja toteaa ettei täällä olla koskaan käyty, vaikka paikka oliskin ihan lähellä! :) vau!

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, tuntee kuin Liisa, pudottuaan oman puutarhansa kuoppaan ja jouduttuaan ihmemaahan! ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea kauniin, uuden sillan johdosta! :) Paitsi, että silta on itsessään kaunis, on sillä myös upea ympäristö! Nuori lehtupuumetsä luo upeaa tunnelmaa sillan ylle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kunhan tuo sillan ympäristö vielä saa rakennus- ja raivaustöiltä rauhan, niin käyvät luonto ja siltarakennelma upeasti yksiin, luotan.

   Poista
 4. Rita, muistan kuinka unelmoit tuosta sillasta...Unelmat on tehty toteutettaviksi. Onnea kauniista sillasta. Muista, että kun kuljet siltasi ylitse, joka kerta sielusi puhdistuu ja virkistyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmia kannnattaa vaalia, todellakin! Kiitos! Siltaa on tullut ylitettyä nyt ahkeraan - välillä myös vain sillalla tyytyväisnä seisoskellen, ojanvartta katsellen.

   Poista
 5. Ihana silta! Oikein paljon onnea uuden sillan johdosta! Ihanaa kun haaveesi toteutui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin, vaikka omasta siltavisiostani hieman poikkeaakin. Haaveet voivat toteutua pitkänkin ajan kuluttua!

   Poista
 6. Silta kutsuu ylittämään uusien näkymien äärelle.
  Hieno silta, jossa on mukava käydä rentoutumassa ja kuuntelemassa, kun metsä puhuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silta on juuri tuollainen kutsuva ja rentoutumiseen mahdollistava! Hienoa löytää vielä vuosien jälkeen tutusta asuinympäristöstään uusia kohteita ja näköaloja.

   Poista
 7. Nyt sinulla on oma haaveilupaikka!Meidän pihan ihan takaosassa olevan ryteikön takana on oja, jonka yli menee jonkinlainen hatara lankku- kyhäelmä. Kiinnostuneena olen seurannut siltaprojektiasi ja nyt kun näen hienon lopputuloksen niin haluan tuollaisen omankin puroni ylitse!On varmaan hauskaa tehdä löytöjä oman pihan maisemista.

  VastaaPoista
 8. Olen tästä uudesta haaveilupaikasta tosi onnellinen ja kiitollinen! Sama homma,lankkukyhäelmällä aloitin. Fänäsin aikoinanni kovalla työllä merestä löytämäni komean lankun ojan ylitys siltaa toimittamaan. Kun, jokakeväinen tulvavesi siirsi sen aina pois paikaltaan, aloin väsymään. Voi, suosittelen lämpimästi samanlaista siltahanketta takapihasi puron ylitykseen!

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista