lauantai 26. toukokuuta 2012

KUNNON VAPAAPÄIVÄ


                                                                   Tästä se kesäaamu alkaa auringonpaisteesta...
Kunnon vapaapäivä tiedossa, ei mitään menoja tai suunnitelmia!  Ei edes viikonloppusiivouksia,  mies siivosi eilen, kun olimme kutsuneet illallisvieraita. Ihanaa oli saada viettää iltaa ystävien kesken! 
Tällainen viikonloppunotkelma on nyt tarpeen, työviikon vietyä vauhdilla ja koetellessa voimia. Töissä suunnitelmat etenivät ja sain erään projektin raskaan vaiheen  tehdyksi. Uskon muidenkin  suunniteltujen asioiden toteutuvan tavoitepäivämäärään mennessä. Keskiviikon  vapaapäivä meni sekin lähes työntapaiseen malliin, erilaisten menojen runsaudessa, mm tyttären kanssa käytiin päivänäytöksessä katsomassa tätä. Olipa hauska ja hyvin toteutettu näytelmä. Kokkolassa on hyvä teatteri /näyttelijät.
Kiitos tyttäreni kun pyysi mukaansa! Sieltä sitten vain pikaisesti Prismaan ruokaostoksille, josta myös  molemmille mukavat pellavahousut löysimme.

    Ennen teatteriesitystä ennätti ihailla  tulppaanikauneutta.
Aamu ei ala nyt mitenkään helteisesti, mutta muuten kyllä poutaisena ja myrskyttömänä.
Tänään on aikaa olla ulkona ja tehdä kaikenlaisia pihatöitä (niitä kyllä piisaa).


 Ja nyt voi tepastella jo uudella sillallakin, jihuu!  Kaiteet vielä laitettava. Saimme vastapuoleisen maanomistajan luvan  karsia noita leppiä ja muita ojanvarsi vesakoita. Kyllä tästä siistiä saadaan, uskon.Tänä iltana euroviisufinaali. Enpä ole seurannut karsintojakaan, jumputtavaa ja hermoja raastavaa musiikkia.
Mies vinkkasi katsomaan Albanian viisua ja tämähän jo tuntui vaikuttavalta! Sama jazzversiona.


9 kommenttia:

 1. Kivaa, iltapäivä ystävien kanssa täälläkin ja mies hoiti tarjoilun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä, kun on tälläsia miehiä! Ei kun anopille kiitokset.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. voi että kun kuulostaa kivalta :)! oot saannu nautittua vapaapäivästä, sehän se parasta onki!Odotan innolla kuvaa, kun siltaan tulee kaiteet, vau!

  VastaaPoista
 4. Juu, meni nappiin. Tänään aion vain istua auringossa ja saada väriä ihon pintaan.
  Ens viikonlopulla onkin sitten toisenlaista, kun on valmistujaisjuhlia ja niihin osallistuttava. Kiva onkin laittautua johlatamineisiin ja saada nauttia kaikesta kauniista ja herkuista.

  Ens viikolla tulee kaiteetkin. Olen kyllä niin kiitollinen tästä sillasta.

  VastaaPoista
 5. Viikonloppu kyllä suosi ilmojen puolesta. Minullakin oli vapaaviikonloppu, mitä nyt kaverin kanssa kekseimme lähteä käymään Sundilla ja Blomqvistilla, mutta sehän oli totisesti vain plussaa:)
  Puutarhassa hommat eteni mukavasti, mutta vielä riittää perkattavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mainio viikonloppu, kun noihin kukkakauppoihin päädyitte!

   Yritän nyt opetella perjantaisin töistä lähtiessä poikkeamaan aina kukkakaupan kautta. Prisman leikkokukkatarjonnasta kun en oikein ole valinnanvaraa eikä taho löytää mieleistä.

   Poista
 6. Oikeassa kukkakaupassa käynti aloittaa kyllä ihanasti viikonlopun!

  VastaaPoista