lauantai 31. maaliskuuta 2012

Euforinen viikonloppu

Hyvä viikko kaikkiaan. Menin eilen töistä suoraan hoidattamaan kynteni, laitattamaan niihin geelit. Olen yrittänyt heti alkuvuodesta järjestää siihen sopivaa hetkeä ja tänään lopulta onnistui. Aina kun kynteni ovat kasvaneet sopivan pituiseksi käsittelyyn, on joku kynsi pettänyt ja katkennut. Tiistaina sain tilatuksi ajan ja eiköhän heti keskiviikkoaamuna yksi kynsi katkennut. Ei onneksi liian lyhyeksi. Niinpä sitten viilailin muutkin kynnet saman pituiseksi, enkä perunut varaamaani aikaa. Nyt on napakalta tuntuvat siistit kynnet.Joskus alkava viikonloppu voi olla tosi euforinen. Eilen oli aistittavissa juuri sellainen; kaupunkiliikenne puhtaankiiltävine autoineen – jokainen liikennevalo vihreänä ajaa jouhevan tehokkaasti ja itsellänikin ihana tukkahyvin -tunne. Sama flow- meininki jatkui marketissa miehen kanssa ostoksia tehdessä. Viikonlopun ruokaostosten lisäksi tuli tartuttua lennokkaasti kaikenlaiseen pieneen kivaan.

Iltapäiväruuhkassa kotiin ajaessa ylen ykkösen klassisen sijaan soi menevämpi musiikki. Liikenteestä päätellen euforisuus oli vallitsevaa kauttaaltaan. Autojonon keskellä kaahaava kaksiperävaunuinen kiitolinja näytti puskevan uhmakkaasti edellään ajavia pikkuautoja. Uskomattomalla ketteryydellä ja notkeudella (kiitolinja..todellakin) tuo massiivinen kiitäjä ohitti autojonon pätkän. Teki sen vielä toistamiseen, välttäen täpärästi ajamasta vastaantulevien autojen päälle! Yleensä reagoin tällaiseen soittamalla siitä paikasta poliisille, mutta nyt tyydyin levittämään teatraalisesti (mitä nyt auton ohjaamisessa voi) käsiäni ja pitelemään päätäni.

Ulkona paistoi aurinko täysillä. Mutta siellä oli yllättävän kylmää, pakkastakin pari astetta. Iltapäivällä oli mukavaa menemistä, miehen veljen 60-synttäreille.
Oikein kivaa! Sai puhutella pitkästä aikaa naapureitakin.

kuva

9 kommenttia:

 1. Nätit kynnet sait ja kestävät.
  Isolla autolla on hyvä mennä pienempiä kiusaamaan, jos ei välitä muista.
  Täälläkin paisteli aurinko koko päivän, mutta niin kylmää oli tuuli, ettei viittinyt ulkoilemaan lainkaan lähteä.
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 2. Hienosti olet saanut kasvamaan kynnet ja pidettyä ne kunnossa, kyllä nyt kelpaa;) Mulla ei kestä kuin parin millin verran, ja etusormesta katkeaa kynsi joka välissä.

  VastaaPoista
 3. Ja tämä on luonnollisempi tapa "tuunata" kynsiä, kun ei laiteta mitään lisäpituutta. Nekin olisivat kyllä hyvin kestävät. Mtta nämä ovat enempi tyyliäni. Seuraavalla kerralla laitatan vähän punaistakin.
  Tänä aamunakin - 7!Ihana auringonpaiste kuitenkin.

  Kiitos, hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Katriina: Lohkeilua ja katkeilua minullakin, eikä mukavaa. Sain pojalta joululahjaksi lahjakortin kynsihoitoon. Aivan mahtava tunne, kun kynnet ovat nyt niin napakat ja kovat. Katsotaan kuinka kauan näillä mennään. Tästä voi tehdä aivan säännöllisen tavan.

  VastaaPoista
 5. Tässä tekstissäkin oli aistittavissa se sama flow josta kerroit :)

  Jatkukoon Ihana flow myös tällä viikolla! :)

  VastaaPoista
 6. Kati; Tälle kevätvuodenajalle tyypillistä tällainen flow-ilmiö, jatkukoon ;).

  VastaaPoista
 7. Hannele; kevään aikaan saamaan, uskon ;)

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista