perjantai 10. helmikuuta 2012

KUULUMISIA

Nyt en kyllä aloita kertomalla kiireisestä työviikosta ja pitkäksi venyneistä työpäivistä, vaan hyppään suoraan tähän alkavaan ihanaan viikonloppuun. Mukava tulla kotiin, kun mies oli tehnyt viikkosiivouksen ja herkullisen lihasopan! Sen päälle oli hyvä ottaa lehden luvun jälkeen pikku tirsat. Kylläpä nukahdinkin syvään!


Ja huomenna aikainen herätys, kun lähdemme Helsinkiin, kiva. Mukavaa, kun poikakin lähtee samalla junalla venenäyttelyyn.
Oi, että olen ilosta täpinässä, päästä taas vähän maailmalle. Aikataulu on miellyttävän väljä kaupungilla kulkea. Illalla sitten varsinaiseen aiheeseen, tuonne!

Tällä viikolla sain siskolta iloisen onnellisen viestin. Olivat saaneet ensimmäisen lapsen lapsen. Meikä vihertää. Tuli kyllä hyvä mieli ja onnellinen olo uutisesta.

kuvat täältä ja täältä.

Roxana & Fabian Belmonte with Quartango

6 kommenttia:

 1. Sinullahan alkoi viikonloppu mukavissa merkeissä ja jatkuukin ilmeisesti yhtä mukavissa! Meilläkin mies yllätti ja oli ostanut teatteriliput tälle illalle ! Siivottu meillä ei kyllä ole, se on valitettavasti edessä huomenna.Nautinnollista pääkaupunkireissua teille!

  VastaaPoista
 2. Maaretta; Eikös vain.
  Olipa hieno yllätys mieheltäsi!
  Kiitos, oikein tuntuu hyvin ansaitulta tämä reissu.

  Hyvää teatteri-iltaa teillekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua Helsingissä! Kaikkea mukavaa näyttää olevan tiedossa.

  Huomaan yhtäkkiä, että olen nakuttanut kotona jo ties kuinka pitkään. Syksyllä joskus olen käynyt Oulussa ja Helsingissä, muuten en missään.

  VastaaPoista
 4. Venenäyttelystä olikin telkkarissa juttua. Hannu Kähkönen ja Kaisa Blomstedt ovat olleet suunnittelemassa uutta ilmettä veneille. Näytti hienolta.
  Mukavaa matkaa näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
 5. Katriina; Kiitos, hyvin meni!
  Viime vuosina olen pitänyt oikein tavoitteena päästä aika ajoin säännöllisesti Helsinkiin ja mieluisiin tapahtumiin. Hyväksi olen kokenut.

  VastaaPoista
 6. Arleena; Täytyypä etsiä, jos löytyisi netistä Kähkösestä ja Blomstedistä juttua. Pojan ja tyttären kanssa kanssa oli aikaisemmin juuri puhetta veneiden sisustuksellisista seikoista. Otti tosissaan, esittämäni naisnäkemykseni, hyvä.

  Kiitos! Olen matkaani oikein tyytyväinen.

  VastaaPoista