sunnuntai 22. tammikuuta 2012

VIIKONLOPUN TUPSETTA

Viime viikon työviikko meni mukavasti, suorastaan.
Uudet puitteet ovat viihtyisät. Myös kaikki muut työolosuhteisiin liittyvä ja asetelmat vaikuttavat lupaavilta. Ja jos minun on mahdollista vaikuttaa, niin niistä edelleen parannetaan.
Perjantaina riensin töistä suoraan kampaajalle. Vaikka käynti virkisti olin illalla aivan naatti ja menin pehkuihin hyvissä ajoin.
Se teki hyvää ja lauantaina jaksoi jo aivan uudella innolla.
Kuva täältä.


Meillä oli kutsu serkku-rouvan 50-vuotis juhliin. Juhla alkoi jo hyvissä ajoin vastaanotolla ja päivällisellä. Päivällisellä oli aitoja ja itse tehtyjä karjalanpiirakoita, joita osattiin arvostaa ja kiittää. Nautinnollisen aterian jälkeen jatkettiin viihdyttävällä ohjelmalla ja kahvittelulla. Aah, tarjolla oli tätini loihtimaa ihanaa Britan torttua ja muitakin suussasulavia herkkuja. Kakkukuvat täältä.
Oli mukavaa nähdä ja jutella sukulaisten ja muiden vieraiden kesken. Näki sellaisiakin tuttuja, joita ei kymmeniin vuosiin, hienoa.

Tänään äänestyskäynti ja samalla kaupasta unohtuneet kahvit ostamassa.
Ja illalla jännitetään tv:n äärellä vaalitulosta…

Viikko alkaa parin päivän koulutuksella näissä liian hulpeiksi moitituissa tiloissa, ei hassumpaa.

5 kommenttia:

  1. Oot sitten oikein herkutellut, nam!

    VastaaPoista
  2. Hannele; Ja herkullisia!
    Tekisi niin taas mieli Britan torttua.

    VastaaPoista
  3. Harakka; Kyllä vaan! Oikein tarkoituksella yritin vähän vähempi päivällisellä syödä, että sitten voisi kakulla herkutella, onnistui.

    VastaaPoista
  4. Perjantaina riensin töistä suoraan kampaajalle. Vaikka käynti virkisti olin illalla aivan naatti ja menin pehkuihin hyvissä ajoin.
    web development agency vancouver ,
    website design and development in canada ,

    VastaaPoista