perjantai 13. tammikuuta 2012

UUTTA PÄIN

kuva täältä
Lomasta on käynyt kulunut 2viikkoinen. Ja vointikin on tällaisen slow-elämän ansiosta petraantunut. Verenpainearvot myös, hyvä. Alkuviikosta oli monenlaista mukavaa tapahtumaa. Maanantaina oli mahdollista kutsua ystäväni kylään. Kampaajaani, jolla vain maanantait vapaita. Oi, että virkisti hänen visiittinsä tosi paljon! Tiistaina kaupunkiin, jossa parituntinen koulutustapahtuma. Tuntui innostavalta, eikä lainkaan stressiä aiheuttanut.
Sen päätyttyä toimittelin vielä kaupungilla omia sekä työhön liittyviä asioita ja viimeiseksi vielä käynti hammaslääkärillä. Että kyllä tässä taas usko palaa oman pään pitävyyteen.

Tänä aamuna heti hiusten leikkaukseen, hyvä tuli. Iltapäivällä työterveyslääkärille kuulemaan lab.vastaukset ja näyttämään verenpainelukemat. Kaikki kunnossa, veriarvot entisestään paremmat! Maanantaina ilomiellä töihin!

Eilen aamulla tuli ilahduttava yhteydenotto, liittyen mahdollisiin muuttuviin työkuvioihin. Asiasta ei vielä tämän enempää… Mielenkiintoinen uuden vuoden alku työn kannalta. Ja menee miten menee, niin joka/molemmassa tapauksessa uusin kuitenkin ja hyvin.;)

kuva täältä
Enpä malta olla suitsuttamatta (taas) tulevasta Helsingin-matkasta (11.2.). Olen niin onnellinen, kun muutaman kerrankaan pääsemme pääkaupunkiin virkistymään. Varasin jo syyskuussa miehelle joululahjaksi liput tänne. Hienoa, että tilaisuus on lauantai-iltana. Joudumme hyvin täältä aamusella bendolinolla. Koko päivä riittää aikaa kaupungilla kiertelyyn. Välillä voi levähtää hotellihuoneessa ja taas menoksi!

10 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa Helsinkiin, pienet reissut aina virkistävät!
  Mullakin on parin viikon kuluttua sinne asiaa, kun formamessua pukkaa päälle. Kivaa käydä ostoksilla ja muutenkin sukua tapaamassa.
  Tälle viikonlopulle hain kirjastosta ison pinon puutarhakirjoja, siinäpä aika kuluu ensi kesää suunnitellessa.
  Pukin kontista löytyi kasvo- ja jalkahoitoja, joissa olen innolla käynyt. Kaikki tuollainen piristää mieltä näin talvella. Lumen luonnin välissä, sitä näköjään riittää!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun joskus voi jättää normielämän ja matkustaa vaikka viikonlopuksi rentoutumaan. Me olemme lähdössä pitkäksi viikonlopuksi reissuun muutaman viikon kuluttua. Vain kaksi pariskuntaa, lapset jäävät mummolaan:)

  VastaaPoista
 3. Eeviregina; Kiitos! Mukavaa sinullakin tiedossa, kun pääset messuille.
  Kevät ja puutarhan hoito se alkaa jo monella olla mielessä, ihanaa! ;)
  Minäkin sain lahjakortin hemmottelumanikyyriin. Ajattelin hyödyntää ja laittaa geelikynnet - jospa jo ensi viikolla. Ja lumen luonti käy hyvänä hyötyliikuntana.

  VastaaPoista
 4. Pioni: Joo normielämän, totta! Itse olen muuttunut paljon tomerammaksi ja aloitteellisemmaksi erilaisten hemmottelu ja mukavuus asioiden järjestämiseen. Olen muuttunut sallivaisemmaksi itseä ja ilmiöitä kohtaa ja sen myötä tuntuu, että elämästä saa niin paljon hyvää ja onnellisuutta.

  Kivalta kuulostaa tuo tuleva pitkä viikonloppunne! Aika ajoin juuri tuollaista pitää itselleen suoda.

  VastaaPoista
 5. kiva käydä konsertissa, me asumme maalla mutta vartti kaupungin huveihin.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että kaikki oli sulla kunnossa, veriarvot sum muut sel.
  Ja hienoa onkin odottaa mieluisaa lomareissua Helsinkiin.
  Ei tarvitse omasta maasta aina pois lähteä, kivaa voi olla vaikka pelkästään kotonakin!

  VastaaPoista
 7. Hannele;juu tykkään erilaisissa konserteissa käydä. Useammin vain pitäisi. Meiltä on puolen tunnin matka, ei paha.
  Sinulla on hienot mahdollisuudet kulttuurin harrastamiselle ja näyt niistä ahkerasti käyvänkin,hyvä.

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että kunto palautuu! :)
  Hyvää ja rentoisaa työviikkoa ensi viikoksi!

  VastaaPoista
 9. Harakka; Kyllä tästä taas tokenee ja oli niin ihanaa ja kannustavaa, kun kaikki veriarvot hyviä. Olen kiitollinen ja yritän pitää itsestä huolta, enkä väsyttää liiaksi millään.
  Nykyään matkanteko ja on vaivatonta ja nopeaa. kyllä sellainen houkuttelee. Laitan aina sukan varteen jotain mukavaa varten. Sellainen auttaa jaksamaan ja antaa voimaa ja iloa elämään.

  VastaaPoista
 10. Kati; kyllä vaan, reipas olo jo :)

  Kiitos! kaikkea hyvää sinullekin alkavalle viikolle!

  VastaaPoista