torstai 5. tammikuuta 2012

REILASSA


Kuva ei tee lainkaan oikeutta tuolle kauniille tulppaanikimpulle.
Yritin monta kuvaa, enkä tämän kummoisempaa saanut.

Mahtavaa, tuntuu, että alan olemaan taas reilassa! Kyllä se mielialaa koetteli, kun itseni niin piippuun päästin, että oikein verenpainelääkityksen joutui aloittaa ja sairaslomalle jäämään.
Pari kolme päivää olin niin saamaton ja väsynyt, että oli maattava ja aina tuli uni. Eilen ja etenkin tänään tuntuu taas olevan virtaa ja olo aivan ihana. Verenpainearvotkin näyttävät nyt mukavammilta. Tämä oli minulle tarpeellinen pysähdys muuttaa tapojani vielä terveellisempään suuntaan. Ulkoilukeli ei ole ulkoiluun oikein houkutellut, mutta eiköhän sekin aika vielä koita.

Löysin mielenkiintoisia kirjoja, niin sopivia tähän tilanteeseen.


Oi, ihana pukkini, antoi lahjaksi toivomani laukun! Tämä on minun tyylinen, ei rouvamainenen vaan pikkusen sporttinen... Tämä oli aikaisemmin minulle tuntematon merkki. Täältä ja täältä tätä laukkua myydään.

14 kommenttia:

 1. Rita, ihana laukku: Niin sinun näköinen, että!

  Kuule, vauhtimimmit pysähtyvät hetkeksi, kun verenpaine huitelee kahdessasadassa. Minullekin kävi niin ja nyt selviän hyvin, kun otan yhden ainonan 2,5 mg:n napin joka aamu. Ja sitten ostin Ice Bugit, että voin lenkkeillä liukkailla metsäpoluilla ja vaikka kaljamokelillä.

  Joskus voi vähän pysähtyä. Minäkin teen sitä silloin tällöin, vaikka kukaan ei usko.

  Meillä mies on tullyt hulluksi. Nytkin lähti treeneihin eli MM-kisat huhtikuussa ja taitaa luulla olevansa uusi Bolt. Minä Boltit näytän, sillä huomenna on mm. leffailta eli viini on jo kellarissa, homeusutot jääkaapissa ja rypäleitä paljon. Pari katsomatonta leffaa löysin ja kyllä minä vielä jotain muutakin treeniä voin keksiä. Olenkovempi juttu kuin joku satasen rata;-)

  Ihana postaus, kun on ensin kauniita kevään kukkia, sitten hengenruokaa/viihdykettä ja sitten todella kiva laukku eli kävis mullekin.

  Relaxoivaa loppiaista ja viikonloppua sinulle & co!

  VastaaPoista
 2. Kiltti olet ollut, kiva kasa hyviä kirjoja, viisas kun menet kirjastoon, minäkin sain tulppaaneja mieheltä kun Hannelella nimipäivä tänään....

  VastaaPoista
 3. Teilläpä ei ollenkaan hullumpi pukki käynyt, laukku on tosi kaunis eikä tosiaan liian rouvamainen. Naurattaa nyt, kun nuoret naiset tykkäävät kaikesta sellaisesta, jota me pidämme vanhan naisen merkkinä. Tupeerattu tukka, pönöttävät mekot ja kova laatikkomainen laukku:)

  VastaaPoista
 4. Leena; Niin tykkäänkin. Vasta viimevuosina olen oppinut tiedostamaan/kunnioittamaan omaa tyyliäni ja mieltymyksiäni.

  Joo, pysähtymään pani. Puolella tabletilla aloitin ja yhdellä nyt mennään. Vaan kyllä olo on nyt jo toinen, kiva. Ice Bugeihin täytyy tutustua. Eipä tarvitse sitten kelejä syytellä, jos ei tullut ulkoiltua.

  Kyllä mies siitä rauhoittuu, usko pois. Kyllähän me halutaan jokainen välillä (vielä) kunnostautua juuri sillä alalla jolla lahjoja on. Maistuu sitten taas leffaillan herkut ja muut mukavat ponnistelut…

  Kiitosta vaan! Oli kyllä kiva huomata itsestä, kun oli kunnolla levännyt ja aikaa, niin heti halusi kirjoja ja lukemista ja myöskin löysi. Tuo Ilona Rauhalan: Uskalla käy hyvästä ammattikirjallisuudesta, jota aion kollegoille suositella.
  Olen laukkuuni tosi tyytyväinen ja siitä kiitollinen.

  Loppiainen on mennyt mukavasti. Vanhempani ja naapurissa asuva poikamme vaimoineen olivat meillä päiväkahvilla. Huomenna lenkille.
  Mukavaa viikonloppua Sinulle myös!

  VastaaPoista
 5. Hannele; Kilttinä oltu, kyllä!
  Heti kun voimat palautuivat ja joutoaikaa, niin lukemisenhalutkin myös heräsivät.

  Tykkään tästä tulppaanien ajasta. Joulupöytäänkin onnistuin saamaan tänä jouluna valkoisia tulppaaneja.
  Myöhästyneent nimipv onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Katriina; hulvaton pukki, tykkään! Käynyt vanhetessaan anteliaaksi ja kaikki toiveet täyttäväksi ;)
  Laukunkin pitää olla kantajansa näköinen. Tulee vaivautunut olo jos pitää loossata olla hienompaa mitä onkaan. Oikeanlaista/omanlaista tyyliä ja laatua saa olla. Nuorten naisten valinnat voivat olla joskus kaukaa haettuja ;)
  Itsetuntemuksen myötä oppii oman tyylinsä eikä ole herkästi valtamuodin ja drendien vietävissä, uskon.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kun kävit vierailulla Vaaralan blogissa. Ihanaisen laukun se pukki on sinulle tuonut. Tykkään.

  Hyvää Loppiaista...täällä sataa vettä ja ei tunnu talvelta. Nyt voisi jo tulla kevät..eikö..

  VastaaPoista
 8. Krisse, siellä on aina mukavaa käydä.
  Eikös vaan, ihanaisen. Kyllä se pukki meidän naisten mieltymykset hyvin tietää ;)

  Kiitos, sitä samaa! Täällä tullut lunta. Vähempi kuitenkin kuin mäkiviikon alueella.
  No´kevättä jo niin itselläkin rinnassa, että sopiipi kevään jo tullakin.

  VastaaPoista
 9. Minäkin päätin näin vuoden aluksi aloittaa terveellisemmän ruokavalion ja heitin sokerit ja valkoiset jauhot uutena vuotena pois. Jo viikon jälkeen olo tuntuu pirteämmältä. Pahoin pelkään, että ensi kuussa vietettävät Runebergit ja laskiaiset tulevat jälleen kerran romuttamaan hyvin alkaneen 'elämänmuutoksen'...

  Laukku on todella kaunis.. Juuri sopivan rento. Tuosta todellakin on 'rouvamaisuus' kaukana :)

  VastaaPoista
 10. Kati; Samanlaista rajoittamista yritän itsekin toteuttaa. Joulun aikanakaan en niin kovin paljon herkkuja varannut. Nyt kyllä tekis jo pannukakkua niin mieli... Ajattelin laittaa siihen vain vähän jauhoja ja keinomakeutetta.
  Näin lähikaupassamme jo ensimmäiset R-tortut!
  Se on kyllä semmoista herkkua, jota kerran vuodessa täytyy saada.

  Kiitollinen ja iloinen saa tuollaisista onnistuneista hankinnoista olla, niin kuin nyt tuosta laukusta ja omista kaulariipuksista ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanan tunnelmallisia otoksia. =)

  Mie ostin tuon Maf-koiran siskolleni joululahjaksi. =)

  VastaaPoista
 12. Una; joskus onnistaa löytämään niin tilanteeseen sopivia kirjoja, jotka sanomallaan kannattelevat ja voimauttavat sattuvasti.

  Maf-koiraa aloitin eilen, vaikuttaa lupaavalta.

  VastaaPoista