lauantai 22. lokakuuta 2011

VIIKONLOPPUUN

Mies hankki tällä viikolla uuden (taas?) TV:n. Vaikkei vanha vehje minusta mitenkään huono ollut, muuten kun itse ohjelmien suhteen! Vaan nytpä tämä uusi hankinta osoittautuikin oivaksi peliksi, kun sen voi liittää nettiin. Sen myötä sillä pystyy seuraamaan kaikkea netissä näkyvää, vaikka näitä blogejakin. Ja se etenkin ilostuttaa, että uusi vehje antaa paremmat mahdollisuudet valikoida mitä katsoo. Eikä kaukosäätöjäkään tullut lisää kuin yksi!
kuvat täältä

Kohtalaisen hyvä työviikko takana. Perjantaina pääsin pujahtamaan töistä aikaisemmin, kiitos kertyneiden ylitöiden. Ehdin käväistä parissa paikassa hakemassa perjantai illalle murkinaa, vaikka miehen kanssa perinteisesti perjantaina yhdessä ostokset tehdään. Cittarista oli tarkoitus noutaa Alppileipää, jota ei sitten ollutkaan. - Vasta maanantaina saadaan, pahoitteli leipäpuolen vastaava ja suositteli Vaasan Vilja Alberttia.
Se osoittautuikin herkullisen hyväksi. Valmis salaattitarjonta ei houkuttanut, nahistuneilta, vetisiltä ja väljähtäneiltä vaikuttivat. Mikäs mua vaivaa, kävi mielessä, kun tunnisti nenäsykkyrällä kulkevansa. Noh´ Cittarin naapurin, HalpaHallin salaattitiskiltä sitten. Ja kannattihan poiketa, nytkin luotettava salaattitarjonta ja muu einespuolen valmisruoka. Sitten riensin terveyskeskuksen päivystykseen tytärtä hakemaan. Kovan flunssa kourissa reppana. Siellä ei tarvinnut kovin kauaa odotella. Ja samalla sattui näkemään ja parilla sanalla puhuttelemaan muutamaa erittäin mukavaa vanhaa (nuorempaa) työkaveria.

Aamulla oikein ilostuin, kun satoi, pääsipä viikkosiivouksesta! Tai, noh, mattoja ei tarvinnut rahdata ulos (mies senkin yleensä tekee). Kaikenlaista kivaa kaupassakäynnin lisäksi on jo kerinnyt tekemään. Jopa äitiä ja isää aamulla tapaamassa ja tyttärelläkin kahdesti käymään. Ehdotin äidille huomeneksi tätä.
Ja niinpä äiti ilokseni innostui heti asiaan Aikoi kysyä ystäväänsäkin mukaan ja varata luottokuskinsa. Tuntuu hyvältä nyt äidin tämän hetkinen terveydentila , vire ja mieli. Samoin isän kunto, vointi ja humor, ser riktigt bra ut.
Ai, että iloitsen jo etukäteen tuosta huomisesta konsertista, upeaäänisen kuoron esityksestä. Myöskin tuo esitykseen liitetty teatterispektaakkeli tuntuu kiinnostavalta.

Ollappa tuolla muiden mukana...

8 kommenttia:

 1. Onnea uudelle telkkarille! Kiva kun sen saa liitettyä nettiinkin.

  Täälläkin on tänään sadellut pieniä taukoja lukuunottamatta.
  Mukavaa konserttia ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä lapsilla oli syyslomaviikko ja olivat yllätyksekseni siivonneet jo kun tulin perjantaina töistä. Olin kyllä pyytänyt aloittamaan, mutta mun ei tarvinnutkaan tehdä mitään, ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Susanne; Kiitos!
  Yleensä olen aika passiivisesti noihin tv-laitteisiin suhtatunut, mutta nyt kyllä haluan itsekin tähän TV:n perehtyä.

  Eilinen sadepäivä meni oikein hyödyllisesti sisällä. Tänä aamuna näyttää niin mukavalta syyspäivältä. Mahdollisesti nähdään vielä aurinkokin.
  Kiitos! Juhlatamineet jo haettu esille ;)

  VastaaPoista
 4. Pioni; Tuomonen on ihanaa, kun saa enempi mitä pyytää;) Ihania lapsia, ymmärtävät ja tuntevat antamisen ilon!

  VastaaPoista
 5. Hannele; sunnuntaina sitten huomattavasti vähempi;)

  VastaaPoista
 6. Se on ihanaa, että viitsit ja jaksat viedä äitiäsi ja isääsi aina jonnekin, niinkuin nytkin!
  Se tekee heille hyvää!

  VastaaPoista
 7. Harakka; Juu, se tekee meille kaikille hyvää. Tiedät kyllä, kun itsekin vanhaa anoppiasi olet kuljettanut ja huomioinut.

  VastaaPoista