lauantai 8. lokakuuta 2011

NIITÄ NÄITÄ

Jatkuva stressi on aivoille tuhoisaa. Stressaantuneet aivot eivät pysty yhdistelemään asioita luovalla tavalla, vaan ajatus kulkee luutuneen kaavan mukaan… lukee tuossa tänään paikallislehdessäkin olleessa artikkelissa.

No, eilen oli juuri noin, vaikka mistään jatkuvasta stressistä ei voikaan puhua, kuin viikon mittaisesta vain. Työviikko sattui vaihteeksi olemaan niin tapahtumarikas ja valppautta vaativa, että eilen illalla sitten olikin aivan kanttuvei. Ehdin ajaa töistä suoraan kampaajalleni ja sain siellä hiustenleikkuun ohessa hieman hengähdetyksi. Illalla tuumasin ja teinkin jo jatkokertomusta matkastamme, mutta liian väsyneenä lanttu ei leikannut enkä saanut kummoista aikaiseksi, luovutin.Jatkan tänään vain tämän hetkisistä ajatuksista, niistä näistä. Tänään on otettu lunkisti tavanomaisin viikonloppukuvioin, siivouksella aloittaen. Sen jäläkehen oliki vapaus tehä justihin sitä mistä ihte tykkää. Oiva sää jatkaa mieluista puuhaani puukkosahalla. Sainkin näkyvää aikaiseksi tienvarren risusavotassani. Puukkosahassa on kaksi akkua. Toinen latautuu sillä aikaa, kun toisella sahaan, kätevää. Ja niin vain jälleen stressin häätö onnistui, kun oli mukavaa tekemistä. Nytpä kirjoittaminenkin taas sujuu. Katsotaan josko matkastammekin myöhemmin jotain postailen.

Tuossa ikääntyneen päättelykykyä käsittelevässä artikkelissa todettiin kielenopiskelun onnistuvan vielä kahdeksankymppisenäkin.Ihanaa, minulla on vielä toivoa! Aivan oikeasti haaveilen vielä joskus asuvani muutaman kuukauden New Yorkissa opiskelemassa englanninkieltä.
Toin äidilleni matkatuliaisena saksalaisen aikakauslehden ja pari lastenkirjaa, saa niillä mukavaa aivojumppaa. On kouluaikoinaan saksankielen opetellut.
Jihuu, maanantaina pidän vapaapäivän! Viime lomallani minulla olisi ollut vielä maanantai lomaa, mutta unohdin ja menin töihin. Hyvä niin sillä sain rauhassa tehdyksi hyvin paljon ja monta tärkeää asiaa. Nyt on sitten parempi aika tähän vapaapäivään. Maanantaipäivälle on suunnitelmat jo valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti