lauantai 6. elokuuta 2011

PÄIVÄN ASUT

Noh´nih´, nyt sitten Leenalle lupaamani päivän asu. Itse asiassa tuli jopa ”päivän asut”.
Tämä viikko kului jo työn merkeissä ja lomasta vain haikea muisto. Vaan onhan vielä kesää jäljellä. Eilen satoi ja sitä jatkuu edelleen. Siitä se hyvä puoli, että mattoja ei voinut viedä ulos ja täytyi vain imuroida ja lattiat pyyhkiä mistä voi. Nyt saa täällä sisällä puuhailla mitä huvittaa, hyvä.

(älkää antako himmelin häiritä...) Teki tiukkaa, saada tuo juhlakolttu ylle. Yleensä aina ennen jotain tiedossa olevaa juhlaa tai tilaisuutta on tapanani hoikistaa itseäni parilla kilolla (noin vain tahdon voimalla - silkasta innostuksesta juhlaan - pynttäytymisen ilosta). Edellisellä kerralla sonnustautuessani tähän asuun (oopperailtaan, sirkustelttaan), olin paremmassa kuosissa. Nyt äkkiseltään ilman tuota ”esivalmistelua” teki mekon pukeminen melko tiukkaa. Kuvastakin sen voi myös päätellä!
Kyllä se pitää tuollaisen juhla-asun kuvaaminen tapahtua autenttisissa olosuhteissa. Oikeaan tilaisuuteen kun samassa asussa laittauduin, oli oikeat korut, juhlameikki ja tukka hyvin sekä koko olemus itsellä hehkuva.
Tässä sitten väljempi arkiasu. Vahingossa tuli ostettua numeroa isommat pöksyt. Mutta pysyvät jalassa eivätkä ole pudonneet. Yritin etsiä jälkikäteen pienempiä, vaan en onnistunut löytämään.

6 kommenttia:

 1. Erinomaisen hoikka ja simpsakka rouva juhla- ja arkiasussaan -ja aivan selvä kenkähullu! Kummassakin kuvassa kiinnittyy huomio erityisen kauniisiin kenkiin, ylemmät varsinkin ottaisin lennossa itsellekin:)

  VastaaPoista
 2. ;D hoikka ja simpsakka, kiitosta vaan Katriina! Mutta vuosi vuodelta kehumasi erinomaisuuden säilyminen on käynyt vaikeammaksi, kiitos persous hyvään ruokaan ja herkkuihin.
  Kengät heikkoutena minullakin, niin kuin meillä naisilla pruukaa. Ihan pikkutytöstä saakka kengät ovat saaneet minut värisemään ja ihanan tunnekuohun valtaan.
  Sama kenkävietti vie vieläkin!

  Ylemmät kengät Helsingin SOK:n alesta. Kauan niitä kiertelin ja muutaman päivän päästä ostin, kun vielä (ainoat) olivat ostettavissa. Minulle merkitsivät silloin aika rohkeaa muotia, kun kumminkin laisestani konservatiivista kysymys. Ovat italialaiset, Tendance nimiset(?).

  Noihin pinkkeihin tai vanha roosa värisiin kenkiin keväällä ihastuin - sorruin,
  vielä vanhoilla päivilläni. Tosi ihanilta tuntuvat jalassa. Ilmankos, kun ovat MAAHISET terveysjalkineen myymiä! Oulussa erään tilaisuuden yhteydessä oli esittely jossa kenkien väri pisti ilahduttavasti silmään. Siitä sitten niitä sovittelemaa ja siinäpä sitä sitten oltiinkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat päivänasukuvat! Tykkään tosi paljon asuistasi kenkineen. Tyylikäs olet ja hoikka!

  VastaaPoista
 4. Rita, sinähän olet timmissä kunnossa! Ja upeat asut. Minäkin tunnustaudun kenkäfriikiksi. Sain salattua sitä puolta itsestäni kauan...

  On se harmi, kun tykkään niin paljon kaikesta hyvästä...

  Tunnelmallista elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Leena; kiitosta vaan;) Vatsa sisään ja sitä rataa...;) Pysyin vuosia 36 numerossa aivan luontevasti ilman mitään työstämistä. Nykyään tekee tiukkaa ja tuntuu, että heti ruualla nautiskelu saa liitingin kinnaamaan. Vuodet varmaan vaikuttaa, se on hyväksyttävä. Pitää vaan oppia luopumaan ja tyhjennellä kaappeja ja komeroa pienniksi käyneistä vaatteistaan.

  Rakastan elokuuta! Kiitos, tunnelmoidaan sen ihanissa illoissa!

  VastaaPoista