perjantai 29. lokakuuta 2010

TYYTYVÄISIN MIELIN

Tällainen vastausviesti tuli miniänaapurilta. Lämmitti. Parina iltana pimeällä kotiin palatessa miniän sytyttämät kynttilälyhdyt ovat ilahduttaneet mieltä. Kiittelin häntä viestillä ja sain heti iloisen vastauksen. Arkipäivän pieniä eleitä joilla voimme toinen toisiamme ilahduttaa; hän lyhdyillään ja minä kiitosviestillä.

Tyttären kanssa pikaisesti tavattiin. Kertoi ylpeänä ystävästään joka oli tänään tarttunut erääseen pitkään jatkuneeseen epäkohtaan ja käynyt puhumassa erään kiusatun puolesta. Voi noita rohkeita nuoria naisia! Ja omaa rakasta tytärtäni joka hänkin näkee sydämellään.

Oi mikä työpäivä takana, mikä viikko ja mikä kuukausi, huh huh! Aivan kuin olisi koko loppusyksy pelattu jossakin valioliigan otteluissa ja selvitty ja edetty aina loppuotteluihin saakka. Jos ei aivan kultaan saakka ylletä niin ainakin hopealle tällä menolla. Voi, että iloitsen työstäni; tiimeistäni – ihmisistä.

8 kommenttia:

 1. Kiva, että löydät ilon työstäsi. Niin monet eivät omistaan.

  Mukavaa viikonloppua, Rita!

  VastaaPoista
 2. Arjen pikku jutut ovat oikeasti niitä suurimpia juttuja! Niinkuin miniänaapurin kynttilälyhdyt iltaisin! Onni on myös omata näinä aikoina työ joka tuottaa enemmän työniloa kuin työankeutta!

  VastaaPoista
 3. Tällaiset eleet ja teot ilahduttavat ja varsinkin työpäivän jälkeen.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne ja oikein hyvää viikonloppua teillekin!

  Leena; Juu, työ antaa paljon iloa. Mutta kyllä se kans vie aikaa ja voimia, että kokee jäävänsä monesta muusta kivasta paitsi.
  Nyt yritän oikein tietoisesti asennoitua lunkimmin työelämään ja suuntautua enempi myös muihin elämän alueisiin.

  Maaretta; totta haastat arjen pikku juttujen merkityksestä. Minulla on vain yksi miniä ja siksi pidänkin suhdettamme erityisen arvokkaana.

  Onnekkaaksi todella voi itsensä tuntea, kun saa työskennellä työssä jossa voi jakaa työniloa ja tekemisen meininkiä yhdessä toisten kanssa. Kiusaamiset ja työn uuvuttavuus, tämän päivän eräitä vitsauksia, saavat korostetusti tuntemaan itsensä tosi onnekkaaksi.

  Arleena; Juuri näin tapahtui!

  VastaaPoista
 5. Se on joskus pienestä kiinni se hyvä mieli....ja onneksi aina löytyy pieniä juttuja...Mukavaa lauantai iltaa toivottaa Krisse

  VastaaPoista
 6. Krisse; just näin! Samma sulle:

  VastaaPoista
 7. Sulle oikein kivaa viikonloppua ja ihanaa, kun sä löydät ne tärkeät ja kivat asiat ihan läheltä!
  Monet eivät niitä rakkaita ja tärkeitä asioita edes huomaa, vaikka ovatkin ihan lähellä!
  Olet onnellisessa asemassa, kun olet sen huomannut, onnea sun elämääsi aina!

  VastaaPoista
 8. Harakka; kiitos, kauniisti sanoit!

  VastaaPoista