sunnuntai 15. elokuuta 2010

JOULUSIIVOUSTA

Voi tätä ihanaa kuumaa kesää! Työhuoneeni, autoni ja kotini ovat helteestä huolimatta viihtyisän viileitä, joten voi itse valita sopivanmittaisin annoksin helteestä nautiskelua. Kummasti se kuitenkin laiskistaa. Siivous ja muut kotona puuhailut ovat kyllä jääneet vähiin.

Eilenkin tuli vain kotona tööväiltyä ja iltasella Vattajanrannalla istuskeltua.

Tyyni meri kimalteli auringonpaisteessa. Ihana näky, jonka katselusta nautti.
Juhannus- ja joulusiivoukseni tuntuvat aina laahaavan ajankohdastaan. Tarpeeksi laahattuaan ollaan nyt yhden kierroksen verran sopivasti joulusiivouksessa. Jes, ongelma kääntyi voitoksi ja ollaan jo joulusiivouksessa näin hyvissä ajoin!

7 kommenttia:

 1. Tuollainen pesuri on näköjään tosi kätevä! Koiran lempipaikka vaalealla sohvalla on juuri siinä kohdassa, jossa ei ole irrotettavaa päällistä, joten vaahtopesu on ollut ainoa vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Katriina; Vaahtopesulla mekin aikaisemmin. Ajan myötä alkoi näkyä kankaassa ikäävää nuhruuntumista, aivan kuin pesun jäljiltä. Kolme kisssa jättävät meilläkin makoiluistaan jälkiä. Tuo suihku/imuripesuri osoittautui erittäin tehokkaaksi. Ei tavikaan vielä sohvakalustoa uusia. Pesulla sai sohvakalusto jatkoaikaa.Ja mikä parasta miesväelle oikein mieluista puuhaa, kun tuollainen kone. Alan tässä harkitakkin ikkunanpesulaitteen hankkimista...;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on siivouksessa laistettu. Jo tänään ohjeistin muuta perhettä, että tietävät että huomenna on siivouspäivä, ihan oikeesti;)

  VastaaPoista
 4. Meri tai merenranta ovat näin helteilla mukavan viileitä. Tekeekö se vesi sen.
  Hieno idea tuo pesuri, minä olen laittanut sohvanpääliset pesukoneeseen, mutta nyt pitäisi kokeilla kyllä tuota pesuria, jäisi silitys pois.

  VastaaPoista
 5. Pioni; kyllä sitä on laitettava asiat tärkeysjärjestykseen - kesällä saa siivoukset jäädäkin vähemmälle. Taas viileämmillä kelillä malttaa sisähommissa siivotakkin.

  Arleena; meri rauhoittaa ja viilentää kesähelteellä mukavasti.
  Pesin myös sohvatyynyjen päälliset. Se on aina sellainen vavalloinen homma niitä repiä ja laittaa takaisin. Mutta kummasti siihenkin on tullut taitoa, kun pari kertaa sen vuodessa tekee. Kyllä oli mainio pesuri!

  VastaaPoista
 6. Mikä paikka tuollaisia vuokraa..minäkin haluaisin pestä sohvan ja nojatuolin ja laittaa myyntiin ja hankkia kahden istuttavan Ektorpin...

  VastaaPoista
 7. Krisse; Hyvin varustetuista siivousliikkeistä tai pesuloista näitä vuokrataa. Mainio vehje!

  VastaaPoista