perjantai 4. kesäkuuta 2010

PÄIVÄKERRALLAAN TYYLILLÄ

Päiväkerralaan tyylillä on menty nyt reilu kuukausi. Tyyli on osoittautunut oikean onnistuneeksi. Sillä jaksaa ja ilo säilyy. Uuden työn, siihen liittyvien tehtävien ja roolin omaksuminen, ottaa aikansa. Se on vain hyväksyttävä ja oltava kärsivällinen. Samalla tyylillä jatkan, kuten elämässäni yleensäkin, hakeutumalla myönteisten ihmisten seuraan, saamaan iloa ja voimaa. Varjellen itseäni menemästä mukaan turhanpäiväisiin arkidraamoihin tai tosikkomaisiin synkistelyihin. Kiitollisin mielin taas tästä viikosta ja paljosta uudesta oppimastani.

Eilen menin suoraan töistä kampaajalleni. Se on aina paljon enemmän kuin pelkkä hiusten leikkaus tai värjäys. Myönteiset ja innostavat keskustelumme ovat todella ihanan virkistäviä. Toki vakaviakin aiheita sivutaan, mutta nekin tietyllä valoisalla asenteella. Ja jälleen, hänen koskettava huomaavaisuutensa, tarjota haudutettua (Rooibos Punapensas) teetä! Tuntui ylellisen nautinnolliselta. Siitä sain innostuksen hankkia tänään samanlaisen haudutuskannun ja Punapensasteetä.


Iltapäivällä jäin töistä kaupunkiin treffatakseni tyttäreni. Asiat hoituivat sulavasti yhdessä ja kaikki sopivasti saman kadun varrelta. Ensiksi Vihinpuuhun muutama taulu kehystettäväksi, sitten kenkäkauppaan ja lopuksi kahvila Kahvipuuhun, totta kai. Täydentäviä ruokaostoksia teimme Halpa Hallin einespuolelta. Sieltä saa kaupungin herkullisimmat ja tuoreimmat salaatit, se on mukavaa vaihtelua ja tuo helpotusta väsähtäneelle.

KURKATKAAPA TÄNNE.

11 kommenttia:

 1. Wau! Tässä oli huoneentaulua minullekin ja vielä kera kauniin omenapuun kukan. Näin aina päätän: Päivä kerrallaan ja jätän ne ihmiset, jotka syövät ja kuluttavat energiaani. Miten siinä ei osaa pysyä! Minua syövät inttäjät, jankuttajat ja besserwisserit. Rita, tarvitsin tämän muistuksen juuri tänään. Kiitos♥

  VastaaPoista
 2. Onneksi osaat tuon, kaikki ei osaakaan:)
  Ihania kukintoja pihallasi.

  VastaaPoista
 3. Leena; Näytän joskus taulut kera kehysten täällä. Hyvä, jos tepsi muistutuksena, hyvä niin.

  Katriina; pohjamutien kautta voittoon, että sitä rataa! Kuinka on ollutkin vietävissä ja sokeasti tekodraamaan tarttunut ja sinisilmäisyyden ja aidon myötäelämisen kautta narratuksi tullut. Kantapään kautta opittua;) Minun viherpeukalollani aivan ihanaa, juu.

  VastaaPoista
 4. Sulla on hieno taito, pidä se!
  Kuniita kukkia sulla, mulla on samoja, muttei kyllä vielä kuki!

  VastaaPoista
 5. Päivä kerrallaan asenne on juuri se oikea. Sitä minäkin aion opetella juuri alkaneella neljän viikon kesälomalla.

  VastaaPoista
 6. Pioni; Jihuu lomallesi! Tästä se kesä vain paraneese.

  VastaaPoista
 7. Minäkään en paljo katsele taakse enkä eteen..

  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Hannele; just,turha murehtiminen tapahtuineista ja edessä olevista vain pilaa tästä hetkestä nauttimisen. Nautitaan auringonpaisteesta tänäänkin!

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus! Nautitaan tästä päivästä. Nyt on kesä ja valoisat yöt:)
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Susanne; Kiitos! Näin teemme. Valoisuus on ihanaa ja nyt säätiedotus lupasi vielä lämpenevää. Kiitos, samoin sinulle!

  VastaaPoista