perjantai 28. toukokuuta 2010

TUOREHIA KALOJA JA MUUTA MUKAVAA

Viime viikonloppu helteineen oli tapahtumarikasta ja upeaa sisartapaamisen tiimoilta. On se tämä elämä ihanaa(!) monenlaisine tapahtumineen ja ihmisineen. Kulunut työviikko tuntui myös aivan mahtavalta, kun asiat luistivat ja tunsi jo jotain osaavansa. Ja nyt tämä kotona oleminen ja edessä olevat vapaapäivät, ai että on onnellinen olo!

Hetken rauhoitumisen ja pihalla käyskentelyn kruunasi nämä ihanat yllätykset, löytyi… ensimmäiset omenapuu- ja kirsikkapuukukinnot, jihuu! Tällaiselle puutarhataitamattomalle löytö tuntuu liikuttavan upealta.


Tuorehia kaloja, miehen grillaamia siikoja aah…

12 kommenttia:

 1. Sinulla on asiat hyvin:D
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Siika näyttää todella herkulliselta! Jaan kanssasi innostuksen jokaisesta uudesta kukinnosta, olisin tosi onnellinen mikäli täälläkin kukkisivat omena-ja kirsikkapuut!

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että viikosi on ollut upea kaikin puolin.

  Meillä luumu- ja kirsikkapuut sekä pilvikirsikat kukkivat täysillä. Omenaput aloittavat. Pitäisi ehtiä kuvaamaan...Löysin juuri siedettävän uimapuvun Sokokselta ja ihana ilta herkkuineen odottaa.

  Mukavaa viikonloppua, Rita!

  VastaaPoista
 4. Siellä aloittavat kirsikka- ja omenapuu kukintansa, täällä ne jo lopettelevat.

  Ihanaa tuo grillattu siika, täällä ostin viljeltyä siikaa. Haikeudella muistelen pohjanmaalaista lämmintä savusiikaa.

  VastaaPoista
 5. Katriina; niin on. Pitää muistaa tätä aikaa sitten mahdollisina synkeämpinä päivinä;)
  Kiitos, Sinulle myös!

  Maaretta; On herkullista ja tosi tuoretta, kun kalastajalta suoraan saatu.
  Ajattelen ilolla jo tulevia keväitä, jolloin omena- ja kirsikkapuiden kukinnot sen kuin lisääntyvät. Yritän hankkia tänä kesänä vielä ihailemani rautatieomenapuun. On sitten lisää innostuksen jakamista;)

  Leena; juu, ei mitään synkkiä pilviä. Tämä aamu vain kruunasi koko viikon, kun tein isännän onnelliseksi (ei sillä perinteisellä tavalla) hankkimalla uuden päältäajettavan ruohonleikkurin. Ai että, oli mies kuin pikkupoika leikkiautonsa keralla. Sitä oli ilo seurata.
  Kyllä teillä kelpaa, kun puiden kukinnat tuolla mallilla. Alan kyllä kohta täälläkin jotakin keinolämmitystä käyttämään, että samaan yltäisi.
  Hienoa uimapuku löytösi. Minä käytän harvoin. Etelämaiden lomilla ja paikallisella uimarannalla toki aina. Muuten lähes nakuna tulee täällä taajaman laidalla aurinkoa otettua.
  Mukavaa viikonloppua Sinulle Leena!

  VastaaPoista
 6. Arleena; näinpä, eriaikaan kukinnat Suomessa... Tampereella vierraillessani siellä jo kaikki niin edellä, jopa pihlaja kukki ja voimakasta tuoksuaan eritti. Kiva takaisin sieltä palatessa taas saada uudellen kaikki tuo. Meilläkin tuomet nyt kukassaan. Omena- ja kirsikapuiden kukintoja innolla odottelen.

  Siikaa juu, länsirannikon ihania etuja!

  VastaaPoista
 7. Hyvän näköinen kala, omenan kukat on niin kauniita, sitten ne terälehdet vielä maassa..

  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. hannele; kiitos käynnistäsi! Kurkkasin tuonne kirjastoosi ja mukavaa lukemista näytti sinulla siellä olevan.

  VastaaPoista
 9. Rita, naku-uintia harrastamme kun pimeät illat saapuvat. Meillä ei ole omaa rantaa, mutta oikopolkua olen vedessä minuutissa.

  Tulin ihan katsomaan sinun pikkuomenapuutasi uudestaa. Kiva, että olet ymmärtänyt laittaa myös kirsikkaa. Siitä voi tehdä monenlaista ellei syö sellaisenaan.

  Sinä olet niin innostuvaa sorttia, että kohta teet enempi puutarhapostauksia kuin muita;-) Ai että minä nautin kun sinä teit sitä lumipuutarhaasi. Tuommoinen into on tarttuvaa. Kiitos talvesta, Rita♥

  VastaaPoista
 10. Uimapukua uimaan mentäessä joutuu yleisellä rannalla pitämään, mutta vedessä sen voi ottaa pois ja nauttia veden kosketuksesta paljaalla iholla, kuinka ihanaa. Nuorempana käveltiin kauemmaksi rantaa ja sitten ihmiskatseilta suojassa pulahdettiin ilkosena uimaan. Pimeät illat, tosi ihania tuohon tarkoitukseen.

  Kirsikkapuun taimia sain äidiltä. Kirsikoita on hänellä omista puista. Jospa minullakin vielä.

  Innostus jatkukoon. Ensi talvena voi ehkä harrastaa taas lumipuistoa. Kiitos Leena, itse olet upea! Tosi laadukasta ja monipuolista blogia pyörittelet.

  VastaaPoista
 11. Ai, että kun herkullisen näköinen kala!
  ja kauniita omenankukkiakin vielä!
  Sulle hyvää loppuviikkoa, käyn pikavierailulla nyt vaan..

  VastaaPoista
 12. Harakka, kiitos ilahduttavasta käynnistäsi! Kaikkea hyvää Sinullekin kesäkuun alkuun. Melko pikaiseksi on minullakin tämä blogiharrastus nyt muuttunut.

  VastaaPoista