lauantai 13. maaliskuuta 2010

AURINKOISESSA SÄÄSSÄ

Ihana päivä! Keväisen aurinkoisessa säässä kelpasi ulkoilla. Aamupostia noutaessa sai nauttia auringon lisäksi iloiselta kuulostavaa lintujen liverrystä. Pari tuntia ehdin lumipuistossani häälätä, kun jo tytär tuli hätyttämään kanssaan kauppareissulle. Siellä viipyi toiset pari tuntia. Sitten vielä lähimaastossa lumikenkäilyä. Ja mihin kummaan se muu aika tuhraantuikaan? Hällä väliä, aika meni oikein talteen, kun sai nauttia näin ihanasta kevätpäivästä.

Luovuus loppui?
Ei oikein osannut, eikä jaksanut toteuttaa vaativampaa visioaan. Harmittavan rumia nuo käytävän vierustalla olevat lumipaakut. Mutta johonkin tuo kertynyt lumi oli heitettävä, kun ei jaksanut raahata sitä pitemmälle. Vielä haluaisin yrittää parannella ja saada puistosta sellaisen kuin haluaisin… Tässä pieni videointi.
Klunssi-kissa mukana...
 
 

12 kommenttia:

 1. Mekin kävimme tänään hiihtelemässä ja laskemassa mäkeä Vattajan suunnassa, aivan ihana ilma.

  VastaaPoista
 2. Pioni; niin sitä pitää! Meilläkin mies kävi siellä tänään hiihtämässä. Totesi, maaston olevan hangeltaan huonompaa kuin edellisinä keväinä, harmi. Kolmisen viikkoa on joka kevät tapana merenjäällä hiihdellä tai kämpän seinustalla istuskella. Huomenna ehkä taas.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun kävit vierailulla. Upea tuo lumipuisto. Aurinko hellinnyt kai useampia meistä.

  VastaaPoista
 4. Jestas, en ole ikuna nähnyt tuollaista lumipuistoa! Ensimmäisestä kuvasta tulee mieleen juhlallinen hautausmaa, mutta muut ovat kyllä hilpeämpiä.

  VastaaPoista
 5. Krisse; upeat ovat olosuhteetkin tähän olleet. Jospa vielä huomennakin hellisi, toivotaan.

  Katriina; juhlalliselta hautausmaalta se minustakin näyttää, totta. Mutta kunhan idea löytyy ja olosuhteet pysyvät, niin muuttelen tätä vielä hilpeämpään suuntaan;)

  VastaaPoista
 6. Oi miten hieno tuo lumipuisto on, oletko kaiken tehnyt siellä itse. Lumipuisto on jo sanana niin hieno. Toivottavasti ehdit siellä viettää jotkin kivat lumijuhlat :)

  VastaaPoista
 7. Himalainen; kiitos ihastelusta! Itse olen tehnyt. Alkuperäisessä oli isommat ympyrät ja niitä oli peräti kolme kappaletta. Mutta tuuli tuiversi käytävät ja ympyrät umpeen. Aloitin vielä alusta, mutta tyydyin pienempään puistoon.
  Jospa ensi viikonvaihteessa lumijuhlat:)

  VastaaPoista
 8. Ihana sun lumipuistostasi tulikin.
  Sehän on jo niinkuin valmis, luulinkin, jo, että nyt vietätte sitä juhlaa, mutta ootan sitten kuvia sieltä ,kun pidätte ne juhlat!

  VastaaPoista
 9. Harakka; Kiitos sulle! Aivan paineita tulee juhlienjärjestämisestä. Mutta rohkeasti vaan laitan kutsuja pystyyn!

  VastaaPoista
 10. Nyt siihen isoon 'kakkuun' siellä keskellä vain paljon kynttilöitä ja sitten...

  VastaaPoista
 11. WAU lumipuisto vetää aivan sanattomaksi! Satuin juuri löytämään blogisi. Todella iloinen uusi tuttavuus, jonne tulen jatkossa palaamaan. Tuskin maltan odottaa millaisia ihanuuksia kesä tuo blogiisi!

  Elli

  VastaaPoista