maanantai 1. helmikuuta 2010

LOMALLA


Eilen en ehtinyt ja tänäänkään en vielä kerinnyt aikomalleni lumikenkäkävelylle. Eilen osallistuin vanhan, Sophia Magdalenan, kirkkomme uudelleen vihkimistilaisuuteen. Olen huono kirkossakävijä. Mutta nyt menin ja siellähän viipyikin. Päivällisen jälkeen olin niin väsyksissä, että lumikenkien kutsu sai jäädä ja siirsin huomiselle.

*** *** *** *** ***

Aika aikuisin aamulla jo heräsin ja aamupuurolla aloitin. Vähäksi aikaa aamiaisen jälkeen vielä vuoteeseen peiton alle pitkäkseen. Eikä mihinkään tarvinnut lähteä, aah.
Imurointia, pyykinpesua, tiskikoneen tyhjennystä ja muuta järjestykseen laittamista. Lankapuhelimen soitosta tiesin odottaa jotain… Soittaja toivoi saavansa jalkahoidon heti tänään ja jo parin tunnin päästä. Ei tuntunut mitenkään mahdottomalta tuota toivettaan täyttää, oikeastaan aivan kivalta.

Aika pian tulin takaisin ja olin taas kotona. Kylmältä tuntui, vaikka aurinko anteliaasti paistoikin. Sain auratuksi etupihaa ja pellolle värkkäämääni lumipuistoa. Kaksi tuntia reipasta ulkoilua, ei hassumpaa! Mutta lumikenkäkävelylle en vieläkään kerinnyt.

Lomalla saa tehdä mitä haluaa! Tai vain olla. Vaikka mies ei ole lomalla, sain hänetkin innostumaan tähän tulevaan tilaisuuteen, kiva!

Tänne taidan myös mennä.

8 kommenttia:

 1. Auraat pihaa, minä lapiolla teen kauniita käytäviä..

  VastaaPoista
 2. Sulla vanha osoitteeni tuossa sivussa, uusi:
  http://hannelenparatiisi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hannele; tein käytäviäkin, sitä aloittamaani lumipuistoa. Täytyy yrittää saada siitä kuva. On kyllä isolla alueella tuossa viereisellä pellolla.

  Tuo vanha osoitteesi on vielä, mutta katsoppa vaan , niin on uusikin osoite.

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä hieno kirkon nimi, jota en ole Suomessa kuullutkaan.

  Koska lumipuistosi on laajalla alalla, ota vain muutama kuva ja hoida loppu niin, että poikasi filmaa sen ja sitten vain yhtä upeaa musiikkia soimaan kuin oli viimeksi, kun Johannes oli tehnyt sen lumivideon.

  Lunta sataa nytkin, taivaan timantteja...

  VastaaPoista
 5. Leena; huomenta lumileikki innoittajani! Kirkon nimi jäi heti lapsena mieleeni, kun niin upea. Voi olla, että kirjoitin sen väärin, saattaa ollakin kaksiosainen nimi.

  Joo, näin toiminkin. Nyt olen tehnyt tuon puiston suhteen vain pohjatyön eli käytävät ja kolme isoa ympyrää ja pitänyt ne lumesta auki. Tällä satamisella lunta karttuu (yöllä lisää 10cm) ja kun olen ahkera saan kerättyä sitä ympyröiden keskelle. Luomistyö on kesken ja pitää aloittaa varsinainen kruusailu; patsaita tai muuta näyttävää. Pitää hankkia myös pieni keveä lapio varsinaista taiteilua varten. Lumikola ja -lapio ovat aika jämeriä, mutta alussa aivan välttämättömät. Ai, että innostun. Kunhan ulkona näkee, niin riennän sinne! Yritän saada muutaman kuvankin.

  VastaaPoista
 6. Neuvokaapa, kuinka saisin poistetua nuo ruuvimeisselin ja ruuviavaimen kuvat ja korostusvärit blogiluettolosta ja teksteistä!!

  VastaaPoista
 7. Mukavat menot ohjelmassa sinulla.


  Vapaapäivät tuntuvat kuin juhlalta työpäivien jälkeen.

  VastaaPoista
 8. Arleena; ohjelmaa pukkaa, että ei täälläkään ole ennättänyt käymään. ;)

  VastaaPoista