lauantai 12. joulukuuta 2009

TÄHTII TANSSIEN KANSSA...


…tai miten se nyt menikään. Ulkomaan formaatista kehitelty hauska tanssikilpaohjelma, joka meillä Suomessakin on saanut hyvän vastaanoton. Olen sitä itsekin innostuneena monena vuonna seuraillut. Eilen miehen kanssa iltaa istuessamme ja katsellessamme satelliitiltä erään saksalaiskanavan keskusteluohjelmaa, näin hätkähdyttävän Jeannine Shillerin, joka hänkin on vastaavanlaiseen tanssikilpaohjelmaan omassa maassaan osallistunut. Aluksi hieman järkytyin tuota Brigitte Bardotia muistuttavaa habitusta ja luulinkin hänen olevan joku valtakunnanimitaattori tai transvestiitti. Kun en osaa saksankieltä en päässyt myöskään keskustelusta kärryille. Mutta siitä huolimatta ja ehkä juuri siitä syystä kiinnittyi huomioni muiden keskusteluun osallistujien ilmeisiin – kuinka lähes kaikkien kasvoilta kuvastui epäusko ja alentuvuus tätä paksuhuulista vanhaa naista kohtaan. Hänen esiintymisensä näytti kuitenkin luontevalta ja uskottavalta, puheenvuoronsa asialliselta ja selkeältä. Hyväntekeväisyyttä harrastava vanha lady?

http://www.youtube.com/watch?v=sk4v9vw7kuA

http://www.youtube.com/watch?v=KEbPx_8z-6k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=69Hs6Smj0kQ

http://www.ftv.com/fashion/page.php?P=3391&id=107538

7 kommenttia:

 1. Rita, tämäkin BB-habituksen omaava henkilö tekee hyväntekeväisyyttä kuten itse BB. Brigitte Bardothan oli pari viikkoa sitten Suomen Kuvalehden kannessa ja lehdessä myös iso artikkeli, jota siteerasin. Ihailen Bardotin hänen eläinsuojelutyöstään, mutta en jaa hänen poliittisia näkemyksiään. Tänään tulee muuten Teemalta alkaen klo 21 ohjelma Bardotista. Hän on ollut nuorena yksi kauneimmista naisista ja minulla on nyt loistokuva hänestä. Ellet nähnyt kuvaa, on tarkouts laittaa kohta uusinta joko Leena Lumi -blogiini tai sitten maailman hitaimpaan blogiin Lumikarpalo, joka etenee vain minun ehdoilla. Sitten näet;-)

  Yksi juttu noissa ikääntyneissä kaunottarissa on se, että silloin ei tiedetty, miten paljon aurinko vanhentaa. Joku amerikkalainen naisnäyttelijä, joka oli julkkis jostain Charlien enkeleistä (en katsonut, en tiedä, mutta ehkä joku...)itki yhdessä haastattelussa, että 'miksi kukaan ei kertonut!'

  Katsoin vain Schillerin tanssiosuuden, sillä minua odotetaan jo pöytään, mutta hyvin Frau veti ja tämäkin taisi olla hyväntekeväisyyteen...

  Aion katsoa tänään Brigitte Bardotin eläinsuojelun takia. Hänhän on yksi kovimmista hylkeen metsästyksen vastustajista ja ainakin tunnetuin.

  Ja luoja, miten paljon omaisuttaan hän on antanut tähän hyvään tarkoitukseen eli maailman kärsivien eläinten hyväksi. Viva Bardot! (paitsi politiikassa)

  VastaaPoista
 2. No, se BB:n hyivn roosa ja suloinen kuva on nyt blogissani Lumikarpalo. Ei tarvitse kommentoida, sillä en tiedä vielä alanko ollenkaan vastata...Tämän blogin pitää näyttää vain minulta niin kuvien, runojen ja sitaattien puolesta ja muuta sinne ei tulekaan. Käyn siellä harvakseltaan ja vähän niinku lepäämässä. Retriittiblogi!

  VastaaPoista
 3. Leena, niin ymmärsin , että hyväntekeväisyyttä harrastaa joo. Katsompa minäkin Teemalta illalla Brigitteä.

  Ruma vanhuus on itselläni edessä, nuorena on tullut nääs aurinkoa otettua. Tupakoiminen onneksi jäi kokeiluasteelle.

  VastaaPoista
 4. Rita, minä olen aito blondi ja oiekin rusketin nuorena, mutta sitten tapahtui jotain: sain melanooman. Se leikattiin, kun olin 30 vee. Minua ei enää auringossa nähdä. Suvella vedän aamulla eka suojakertoimet, koska puutarhatöitä. Klo 14 jälkeen jos olen puutarhasa tai patiollamme, istun suuren varjon alla. "Viisaat istuvat varjossa." Ja: Tämän lisäksi syön Vividan Sun-kapseleita. Näillä metodeilla en polta ihoani enää koskaan.

  Olin nuorempana usein alpeilla kovassa auringon rökityksessä samoin Suomessa vesillä, eikä tietoakaan suojakertoimista tms.

  Minä jätin tupakoinnin 23 vuotiaana.

  Rita, ei meidän ennuste niin kovin huono ole;-)

  VastaaPoista
 5. Leena; ristiriitaisin ja surullisin tuntein sitä ihosyövän ja auringonotton yhteyteen suhtautuu. Olen itsekin aina ollut ahne auringolle, nauttinut veden ja hiekarannalla olosta.

  VastaaPoista
 6. Minun 76-vuotias äitinikin tanssii vielä, ison sydänleikkauksensakin jälkeen, ei taida olla hauskempaa liikuntaa (mutte hänellä ihan tavalliset huulet :)

  VastaaPoista
 7. Hannele; hieno homma äidiltäsi! Haaveilen itsekin tanssivani tulevaisuudessa ikääntymisestä huolimatta. Tanssi olisi ihanaa oikein harrastuksena.

  VastaaPoista