maanantai 14. joulukuuta 2009

**********JOULUN ALLA**********

Nyt viikko töitä ja sitten saa taas jouluviikolla vapaata. Hyvä järjestys. Mitään suurempia siivouksia tai jouluvalmisteluita en ole vielä aikaiseksi saanut. Viikonloppu meni melko verkkaan ja hyvä niin. Tämä Sibeliuksen Kuusi sopi niin hyvin viikonloppuni seesteiseen mielentilaan. MP3 Audio 22. Marita Viitasalo (piano) "Kuusi, Oo. 75/5 (The spruce)"

Tuolla käytiin pikaisesti. Upea paikka, mutta en ollut yhtään ostotuulella. Huomenna on mahdollisuus tehdä kiireetön kaupunkikierros ja etsiskellä pukinkonttiin pantavia. Haaveilen uusista olohuoneen verhoista ja sen puitteissa käynkin alan liikkeessä. Otan sohvatyynyn päällisen mukaani ja yritän etsiä siihen passaavan verhokankaan.

6 kommenttia:

 1. Näyttipä kutsuvalta tuo Antiikki-kirppis, on vähän kaukana täältä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin ohi on asiaa ja voi poiketa.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on jouluviikko vapaata ja tälläkin viikolla on pari vapaata. Siivouksiin en niitä juuri käytä. Sain ystävältäni Marttojen joulusiivousvinkin jota aioin noudattaa, eli tavarat paikoilleen ja paljon kynttilöitä palamaan!

  VastaaPoista
 3. Mitä sitä liikaa, jouluruokaakin on valmista kaupassa :)

  VastaaPoista
 4. Ostin yhtenä jouluna olkkariin puaniset ja aika tyyriit verhot. Ei ikinä enää! Vain valkoisia verhoja minulle, kiitos!

  Toivottavasti löydät mieleisesi!

  VastaaPoista
 5. Mulla onneksi pukinkonttitavarat hankittuna, muuten kyllä kiireitä piisaa. Vaikken edes aio siivota suuremmin;)

  VastaaPoista
 6. Onnistunut kaupunkireissu eilen, ottaen huomioon, että heti töiden jälkeen lähdimme, vähä väsyneinä. Tyttären kanssa veimme miehen samalla kokoukseen, jossa hänen oli määrä vielä illastaa . Kaikki meni nappiin. Saimme auton hyvälle paikalle josta oli hyvät suunnat kauppoihin. Tytär löysi etsimänsä tarpeelliset ja oli tyytyväinen saadessaan erittäin onnistuneet hankinnat. Kokkolan Kangaspalvelu oli jo sulkeutunut klo 17, harmi. Olisin kaikista mieluummin halunnut verhot sieltä. Koemielessä tormasimme vielä viime hetkellä, ennen sulkemista Eurokankaaseen ja sieltäpä sitten aika rohkean verhovalintaan päädyin/tummat ja kuviolliset. Voin näyttää, kun ovat ommeltu ja paikallaan. Vien ne torstaina vakituiselle ompelijalleni. Tänään jälleen oli töiden jälkeen riennettävä kaupunkiin kokoukseen. Pahasesti ehdin Prismassa pyörähtämään – välttämättömät täydennykset jääkaappiin noutamaan. Ja nyt rauhassa kotona koneen äärellä.

  Kiitos mukavista kommenteistanne!

  Arleena; juu, aika kattava määrä erilaisia suomalaisten merkkituotantojen astioita - astiastoja tuolta löytyi. Keräilyyn innostuneelle varteenotettava ostospaikka. Myös hinta laatusuhde mielestäni kohdallaan. Varmasti samanlaisia vastaavia makasiinejä löytyy muualtakin Suomesta, uskon.

  gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg (Saima-kissamme tekemää, tassunpainallus näppäimistöllä, annetaanpa tuossa olla)

  Maaretta; oiva tuo Marttojen siivousvinkki, mukailee paljolti omaa toimintatapaani!;) Kyllä on ylellistä edes muutamakaan päivä jouluviikolla vapaata. Aijempina vuosina sai monesti mennä töissä kieli vyön alla jne. ja sitten puili poikkinaisena tehdä kodin jouluvalmistelut. Mutta ei enää, on ilmeisesti oppinut konstit moisen hillitsemiseen, hyvä niin.

  Hannele; Täysin samaa mieltä!

  Leena; Saas nähdä mikä on lopputulos näiden hankkimieni verhojen kanssa… Verhojen valinta on eräs vaikeimpia itselleni. Minusta tuntuu, että kaupassa ei koskaan edes ole sellaisia verhoja mitä mielisin. Mutta en ala suremaan, vaikka nämä osoittautuisivatkin susivalinnaksi. Yhteen ikkunaan vain tulee.

  Pioni; hyvällä mallilla sinulla, kun pukinkonttia täytetty! Minäkin alan tosissani viikonlopulla mielikuvitustani tyrkkimään, jotta keksisin ilahduttavia lahjoja lähimmilleni. ;)

  VastaaPoista