lauantai 14. marraskuuta 2009

PIENI KEIDAS

Lauantain iltapäiväksi, olimme sopineet muutaman työkaverin kanssa mennä teatteriin katsomaan tätä mielenkiintoiselta vaikuttavaa esitystä


Hain tätini (yksi työkavereistani) hyvissä ajoin. Hänen ihastuttavan kotinsa eteisen lattialla istui tämä katseen vangitsija, Pikku Myy. Pikku Myy on Turussa asuvan Seppo-setäni peltistä muovaama taideteos (eikö totta!). Pikku Myyn lisäksi saman ”artistin” luomat Muumi pappa ja Muumi mamma oleilevat kesät ulkosalla tätini talon edustalla.

Olimme hyvissä ajoin teatterissa. Nautimme kahviossa kahvit ja nämä ihanat valkosuklaa-puolukkaleivokset. Vanhan talon ja kahvion viihtyisät puitteet sekä herkulliset antimet nostattivat mukavasti vapaapäivämme tunnelmaa. Sopivasti esityksen alkua saapui lopulta kolmaskin työkaverimme mukaan.

Tässä kamarissa olen monesti ennenkin kokenut mahtavia taide-elämyksiä; saanut liikuttua koskettavista esityksistä ja saanut nauraa sekä itkeä niiden vaikutuksesta. Niin myös tämän esityksen kohdalla. Aivan upea esitys!

Esityksen jälkeen työkaveri sai houkuteltua meidät vielä luokseen. Kahvipöydässä ruodimme vielä innostuneina näytelmää ja kokemaamme. Naurettiin ja jaettiin siitä saatuja ajatuksia. Ihana iltapäivä – pieni keidas arjen keskellä!

Myös ihana mieheni oli samaisen iltapäivän ahkeroinut ja saanut ulkorakennuksen huoneen listat laitettua. Ai, että saan olla monesta kiitollinen!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta illalta! Teatterielämyksen kyllä kruunaa siellä nautitut hyvät kahvit, sitä minäkin harrastan työkavereitteni kanssa. Alkoholista tulee vain hiki.

  Tädilläsi(?) on kaunis harmaa-musta asu. Tykkäisin itse käyttää juuri tuollaista, jos olisin vähän hoikempi.

  VastaaPoista
 2. Katriina, oli todella ihana teatterielämys ja lauantaivapaa. Tätini on hoikka ja tyttömäinen. On hyvä valitsemaan tyylilleen sopivia asuja.

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo pikku myy.
  Teatteriin pitäisi ehtiä useammin. Kuulosti todella mukavalta teatterireissulta.

  VastaaPoista
 4. Arleena, eikös vain! Ja Muumi perhe ja siihen liittyvä ystäväkaarti ovat kaikki mainion persoonallisia. Aika valikoiva olen kulttuuritarjonnan suhteen ja siten sitten tuntuukin osuneensa oikeaan esitykseen.

  VastaaPoista