torstai 30. huhtikuuta 2009

NÄÄ EI KUULU TÄNNE!


Nää ei kuulu tänne meiningillä aloittelin viime maanantaina pihakämpän tyhjennystä. Raijasin vanhoja, käypiä kylläkin, lasketteluvälineitämme muualle. Saivat nyt väliaikaisen paikan tuvan avovintin perimmäisestä nurkasta. Eivät kyllä kuulu sinnekään… Siivotessa valtasi sama tuttu ahdistuksellinen tunne, homma alkoi muistuttaa rubikin kuutiolla pelaamista, siinäkään homma ei etene, jos ei tee oikeaa siirtoa oikeaan suuntaan, mmhöö.

Homma ei etene epäily valtasi myös vinttikammarin katonmaalauksen edistymisestä.
Kun heti maanantaina sain lopulta haetuksi lisää maalia, oli isännällä ”lainassa” ollut pensselini (ainut) muuttunut jotenkin katonmaalaukseen soveltumattomaksi.
Noh` nyt on uusi pensseli hankittuna. Maalaan ja jatkan hommaa taas sopivalla ajalla. Pakolla ei ole mitään. Muutenkin olen luottavainen, että kyllä ne hankkeet ja keskeneräiset työt valmiiksi saadaan. Maalinhakureissulla tarttui muutama kukkanen ja siemenpussikin mukaan.

Käytiin tyttären kanssa naapurikunnassa asioilla. Kuvattiin hieman noita keväisiä tanhuja ja jokivarsia...


Karavaanareiden suosittu merenrantapaikka.


Ja näihinhän ei kyllästy koskaan...


Kirjaston kautta kotiin kera uudistuneitten lukemisten…

Hauskaa Vappua!

8 kommenttia:

 1. Kauniita maisemia ja kauniita rakennuksia olet kuvannut naapurikunnassasi.
  Iloista vappua sinulle ystäväni!

  VastaaPoista
 2. Oikein riemukasta vappua sinullekin toivottaa Krisse

  VastaaPoista
 3. Rennon rauhallista vappua sinulle! Samantapaisissa merkeissä vappu kuluu täällä jokivarressakin. Pihan ja pihavaraston siivouksessa! Pitkälle on pitänyt tätä elämää taivaltaa, että näistäkin puuhista on oppinut tykkäämään, jopa nauttimaan!

  VastaaPoista
 4. Min äkin olen pyöritellyt talvitavaroita sinne sun tänne ja roskiinkin. Siivosin terassin. Seuraavaksi pitäisi olla vuorossa vaatehuone.

  Komeita pohjalaistaloja. Oma lapsuuskotini oli komea pohjalaistalo ja pyöreä kuisti. Sitä ei ole enää, se on siirretty muualle muiden kodiksi. Harmi. Mutta ei ollut enää minulla sananvaltaa.

  Mukavaa vapunaikaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Susanneystäväin kommentista ja toivotuksista. Mielenkiintosen antoisaa käydä välillä naapureilla.

  Krisse, kivaa ja kiitos, kun kävit!

  Maaretta, kiitos antoisasta keskustelusta, johon blogillasi sain osallistua. Ja kiitos, kun piipahdit täällä.

  Pioni, aurinkoista sinullekin:)!

  Arleena, tätähän se kevät (viimeistään) teettää, siivoilua ja uudistamista.
  Olen noihin pohjalaistaloihin herkkänä. Tykkäisin sellaisesta korkeakivijalkaisesta, kuusiruutuisista kartanotaloista komealla lasikuistilla. Mutta, ihan onnellinen olen tässä tupa-mallisessakin.

  VastaaPoista
 6. Poika meillä siivosi, ulkoa ja kellarista, moni lasti meni kierrätykseen, sattui heitämään jotain, mistä tykkäsin, mutta hyvä lopputulos.

  VastaaPoista
 7. Hannelen, ihana tuollainen avulias poika! Minullakin on tuollainen poika. Joihinkin tavaroihin sitä kiintyy liiaksi, vaikkei edes niitä käytä/tarvitse. Terveellista olisi poisoppiminen liiasta tavaraan kiintymisestä, eikös.

  VastaaPoista