keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

RIEMULLISTA, IHANA TUNNE!!!

Tuo otsikko liittyy päivän päätteeksi tapahtuneeseen. Poikani soitti eilenillalla ilmoitusluontoisen asian, joka liittyi erääseen suunnitteilla olevaan asiaan. Neuvottelimme muutamaan kertaan illan aikana ja panimme sitten hanketta eteenpäin. Kiittäessäni avusta totesin sähköpostissani hänelle: Riemullista, ihana tunne nyt!!! Kerron kesäkuun alussa blogissani mikä tuo poikani kanssa oleva hanke pitää sisällään.

Toisaalta tuo otsikko sopii varsin hyvin tähän käsittelemääni aiheeseen ja koko kuluneeseen päivään. Työpäivan kaikki työt luistivat ja ongelmat tuntuivat myös ratkeavan nekin mitä erinomaisemmin. Kotona ryhdyin, jälleen "tuumasta toimeen hengessä", lopultakin maalaamaan vinttikammarin lautakattoa valkoiseksi. Hyvältä näytti ja tyytyväiseltä tuntui.


Tykkään ajaa autoa. Työssäni joudun/saan päivittäin ajaa paljon. Kuuntelen myös ajaessani paljon radiota – YLE 1:stä. Päivällä sieltä tulee tosi hyviä keskusteluohjelmia ja klassista musiikkia minun makuuni.


Auton takaosassa oleva CD-boksi sisältää muutamia mielimusiikki CD-levyjä. Aika laiskasti niitä on tullut vaihdetuksi ja niinpä sitten niitä kelaa. Tässäpä niistä kooste.
Van Morrison
Gloria Estefania kuunnellessa tulee lähes tanssittua – niissä puitteissa mitä autolla ajaessaan on mahdollista.
SADE on ihanan sensuellia kuultavaa. Kun itsellään on ”tukka hyvin” ja muutenkin itseensä tyytyväinen olo, tähän haluaa aivan samaistua…
INTIME QUARTET. Jumalaista Piazzollan musiikkia. Kun kuulin tätä ensikertaa, itkin. Ja hämmästyin, kun huomasin soittajien olevan suomalaisia! Tällaista kuunnellessa toivoisin osaavani tanssia tangoa…
Rachmaninov: Symphony no.2. Koskettavaa musiikkia, etenkin tuo 5. Lentamente.

Tähän levyyn olen ilmeisesti fiksoitunut? Tämä soi autossani ja lujaa, kun iloisuuteni hipoo euforisuuden rajoja. Tästä saan kyllä sellaista naisenergiaa, jes!

http://www.jango.com/music/bo+kaspers+orkester?l=0
Bo Kaspers orkester
Ihanaa elämänmyönteistä musiikkia. Ja sanoista, mitä ymmärrän, on niissäkin myönteinen asenne.


Kiitos Susannelle tästä kauniista blogitunnustuksesta! Pannaan hyvä kiertämään Kuusirannan emäntä ,ritaHelinä , maaretta , Arleena olkaa hyvät. Blogejanne on mukava lukea, saan niistä paljon, tukea omille pohdinnoilleni ja innostusta omiin hankkeisiini.

6 kommenttia:

 1. Sinulla on niin iloiset tunnelmat täällä blogissasi:)
  Kivaa musiikkia esittelet täällä. Kävin kuuntelemassa pätkät Rosanan musiikkia ja heti ihastuin siihen. Espanjan kielinen musiikki on lempimusiikkiani.
  Minä ajoin melko iäkkäänä ajokortin enkä ole ikinä oikein oppinut nauttimaan autolla ajosta. Mutta kun ajelen yksin niin silloin on mukava kuunnella musiikkia. Rosanan musiikkia voisin hankkia itselleni.

  VastaaPoista
 2. Susanne hei! Rosanaa kuulimme muutama vuosi sitten Marbellassa, eräässä tavaratalossa. Siellä se soi ja CD-levyjä oli myynnissä. En ole vieläkään siihen kyllästynyt. Espanjankieli jo sinällään on kuin musiikkia korville, kyllä.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on tunnustusta sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Susanne, kiitos tunnustuksesta! Kaunis keltainen piristää kivasti.

  VastaaPoista
 5. Samasta musikkista pidän myös. Tosin en ole intohimoinen kuuntelija. Bo Kasparsia soitin kahdeksan vuotta sitten tosi paljon ja oli nyt kiva kuulla sitä taas tuosta linkistäsi.

  Kiitos tunnustuksesta, otan sen mielihyvin vastaan.

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos Rita! Tunnustus olikin ensimmäinen tässä toisessa blogissani, johon kohtapuolin muutan kokonaan!

  VastaaPoista