sunnuntai 29. maaliskuuta 2009


Siivotessa sattuivat nämä vanhat lehdet eteen. Voi kuinka ajattoman ihania asioita sivuja selaillessa löytyikään…

Pääsiäisenjuhlaa kohta saadaan viettää. Tuollaiseen valmiiseen pöytään olisi ihanaa saada istahtaa. Lomareissuillaan onnistaa toisinaan tämäntapaista löytämään.

Pääsiäispashaa, Sacherkakkua, wienereitä ja muita herkkuja on oltava.

Lomahotellia valitessa parveke on tärkein kriteeri – mieluummin merelle päin. Olisipa loisteliasta saada hotellihuone, jossa olisi tällainen parveke sisäpihalle ja toinen merelle päin. Aamuaurinko paistaisi sisäpuoleiseen makuuhuoneeseen ja parvekkeelle. Aamuauringon suloisessa paisteessa nautittaisiin aamuateriaa.
(Torremolinos 2008)
Merenpuoleiselle parvekkeelle paistaisi päivällä - sinne olisi rannalta helppoa piipahtaa iltapäiväkahvilla ja seurata rantabulevardilla käyskenteleviä ihmisiä.

Olisi ihanaa kokoontua isommalla joukolla vanhan puun alle ja nauttia kiireettömästi hyvästä ateriasta ja hyvästä yhdessäolosta.

Haurtaus- ja hyvänolon paikka…

Lehdet olivat vuosilta 1996 ja 1999. Ajatonta?

5 kommenttia:

 1. Ajattomia ihanuuksia kuvissasi.
  Ja niin paljon kaikkea ihanaa, että matkakuumeeni nousi taas monta astetta:) Jokaisessa kuvassa näyttää sille että voi kun voisi itse olla tuolla.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Ollappa itsellä tuollainen parveke minne aamuaurinko paistaisi.

  VastaaPoista
 3. Susanne ja Pioni, kiitti kommenteista. Kivaa jakaa sellaista kivaa mitä toisetkin ovat kokeneet, teillä tuore loma takana. Kyllä se lämpö ja valo tekevät ihmismielelle hyvää. Lisäksi se kaunis ympäristö ja erilainen kulttuuri elähdyttävät kummasti.

  VastaaPoista
 4. Takuuvarmoja kaukokaipuun herätyskuvia! Sinulla on mukavanoloinen blogi. Aivan ihania kuvia meren jäältä. Ja joutsenia jo! Taidanpa liittää blogisi listalleni!
  En tiedä onnistuuko kommentointi, ei ainakaan vuodatuksen ositteella. Ehkäpä toisen blogini osoite toimii paremmin?

  VastaaPoista
 5. Maaretta kiitos kommentistasi! Kävin vastavierailulla ja aikaisemmin jo olen toiseen blogiisi kiinnostuneena tutustunutkin.

  VastaaPoista