lauantai 7. maaliskuuta 2009

KEVÄTTÄ taas ILMASSA

Oli mukavaa herätä auringonpaisteeseen. Ei millään malttanut maata pitempään vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Aamukahvin jälkeen lähdin postia noutamaan. Otin kameran varmuudeksi mukaan, jos vaikka talvihorroksesta heräilevä karhu sattuisi tielle tai se isännän näkemä peura.



Naapurin (pojan) Eti-kolli katseli uteliaana menoani ja kuvailemistani.


Noita vanhoja mäntyjä olen aivan ruennut rakastamaan.



Nimitämme tätä tien kohtaa ”aurinkoiseksi mutkaksi”. Tien oikealla puolella oli ennen kaunis vanha kuusimetsä. Koko metsä kaadettiin – lohduton näky – suretti. Lohduttavaa kuitenkin, että koko alue muuttui entisestä pimeästä valoisaksi ja lämpimäksi.



Jahas, tuossapa taas hevosenjäljet. Tuttu ratsastajatyttö taisi eilen iltapäivällä taas lenkin tehdä. Näkyypä pienempiäkin jälkiä; minkä lie pikkulinnun... sekä kissoistamme jonkun?


Seuraava näkymä vasemmalla, harmaa lato – kissojen kohtauspaikka. Usein näkee jonkun vieraan kissan oleilevan ladon edustalla. Talvella lumihangessa näkyy kissojen tekemät polut.



Terassikausi tässäkin kohteessa avattu. Kuuman juustokeiton maku korostui ulkosalla.

3 kommenttia:

  1. Kauniita luonto kuvia...talvimaisema on niin kaunis...
    silti kevättä odotellen...

    VastaaPoista
  2. Heippa Rita! hauskaa, että olit vieraillut blogillani. Sinun kuvissa on ihanan rauhallinen tunnelma. Voin kuvitella lumen narskuvan kengän alla kävellessä tuota kylätietä.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti Krisse kuntosi alkaa palautua. Eilinen talvipäivä sai kyllä karummankin maiseman kaunistumaan.

    Vicki Li eilinen päivä oli ihanan tuuleton ja rauhoittava. Onneksi ymmärsi ottaa sitää myös kaiken irti, koska tänään vaikuttaa olevan paremminkin sisäkeli.

    VastaaPoista