keskiviikko 18. helmikuuta 2009

PAKKASPÄIVÄ
Pakkasta oli jo aamulla 20 astetta! Lystiä jäädä vain kotiin eikä lähteä kylmään. Isäntä oli laittanut tulen hellaan, keittänyt kaurapuuron ja kahvinkin tippumaan. Oli kyllä erityisen mukava aamu. Ennen kokoukseen lähtimistään nouti vielä aamulehdenkin.
Kaupunkiin täytyi kuitenkin lähteä iltapäivällä, koska olin varannut jalkahoitoon itselleni hemmotteluajan. Mainoksen mukaan jalkahoito oli uskomattoman edullinen. Nuori kiinalaisnainen kertoi tulleensa kaupunkiimme kemiaa opiskelemaan ja rahoittavan opiskeluansa kauneusalan yrittäjänä. Vastaanottotilojen puitteet poikkesivat hieman totutuista suomalaisista vastaavista, ollen melko vaatimattomat, mutta aivan asialliset.

Jalkahoito kesti lähes kaksi tuntia. Jalkahoidon ohessa myös pääni, niskani, käsivarteni ja jalkani hierottiin sekä varpaankynnet lakattiin neljään kertaan. Aloin jo epäillä, että oli tapahtunut väärinymmärrys - tämähän oli paljon enempi kuin pelkkä jalkahoito. Noh` ajattelin, että maksoi mitä maksoi, tämä on sen väärti. Hoidon jälkeen hän kirjoitti kuitin ja pyytäen 20€! Annoin enempi, koska se oli kyllä niin nautinnollista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti