torstai 4. helmikuuta 2016

OSA-AIKAELÄKE ALKOI
                            Matkan puolivälissä poksautettiin pieni pullo kuohuvaa ja skoolattiin osa-eläkkeen alkamiselle.

Sanovat, että eläkkeellä pukkaa olemaan kiireistä! Mitenkähän sitten, kun nyt jo osa-aikaeläkkeelläkin? Eilen ja tänään koittivat ensimmäiset vapaapäivät osaeläkeläisenä ja tekemistä piisasi. Keskiviikko kului Jyväskylässä käydessä. Veimme Kaijan  takaisin kakkoskotiinsa Telkänsiipeen, jossa asustavat miehensä kanssa. Matka meni mukavasti jutellessa, välillä virkistävien nokosten. Mies toimi erinomaisena saföörinämme. Saarijärven VanhassaPappilassa käytiin lounastamassa. Sopivasti matkanvarrella ja nopea poiketa. Kelpo paikka, tosi hyvää ruokaa ja monipuolinen valikoima.

Tänä aamuna taas menoksi, kun miehen pikkusormensuoristamisen merkeissä oli kirurgianpoliklinikalla käytävä. Annetun ajan puitteissa pysyttiin ja asiat luonnistuivat sutjakkaan. Kaupassakäynti siinä samassa. Siinäpä se sitten aamupäivä menikin. 


        KUVA
Iltapäivällä tyttären luontokuvausreissulla mukana. Niinpä nyt jo Pikkukakkosen aika alkaa olemaan, että näinpä pari vapaapäivää hujahti. Huomenna taas töihin. Mutta mukavaltapa vaan tuntuu harvemmat työhön heräämiset ja ylimääräiset kotiaamut.

6 kommenttia:

 1. Parasta vain parantaa vauhtia! Voin luvata, että ruuhkavuodet vasta lähestyvät:) Kun R. jäi Vapaaherraksi, ei ole ollut muuta kuin kiirettä. Toisin luulin...,mutta luulo ei ole tiedon väärti.

  Ensimmäiset ruuhkavuodet ovat kun lapset ovat pieniä, seuraava sesonki on vaiheessa, kun omat lapset ovat lentäneet pesästä, mutta on vielä paljon omia kiinnostavia juttuja ja samaan aikaan omat vanhemmat alkavat olla iäkkäitä. Onneksi äiti on vielä aika vauhdissa.

  Kiva skoolauskuva!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä tosiaan näyttää olevan :)
   Yritän varoa liikaa hurahtamista harrastuksiin ja liiasta
   sitoutumisesta uusiin asioihin. Nautin tästä työelämästä vapautuneesta ylimääräisestä vapaa-ajasta.

   Fiksu skoolauskaveri minulla! Kirjallisuutta ja kirjoittamista harrastanut ikänsä. Hyvä keskustelija

   Poista
 2. Minäkin olen huomannut, että eläkeläisillä se vasta kiire onkin!
  Onpa mielenkiintoinen paikka tuo Vanha Pappila, pitää käydä siellä joskus ohi kulkiessa. Mua kiinnostaa senkin takia, kun Selma Rainio on syntynyt siellä (esittelyssä oli väärä sukunimi!). Hän perusti Onandjokwen sairaalan Ambomaalle ja olemme asuneetkin siinä ekassa sairaalassa!Se on paljon laajentunut ja toimii edelleenkin. Kävimme siellä viimeksi marraskuussa 2014.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin sopivasti matkan puolivälissä ja tienvarrella tuo pappila. Lämpimästi suosittelen paikkaa, tosi hyvä ruoka. Näkyi myös kahvin kanssa monenlaista tarjottavaa. Isosta ikkunasta näkymät järvelle. Vähän kun puita karsisi, niin näkymät aukeais paremmin.

   Poista