lauantai 29. maaliskuuta 2014

MESSUJEN MERKEISSÄ


Irtisanouduin vanhasta työstäni. Olin anonut siitä virkavapaata kesäkuuhun saakka. Jatkan tässä  uudessa työssäni. Olen päätöksestäni tyytyväinen ja onnellinen. Olen kerran aikaisemminkin, muinoin apuhoitajana ollessani, sanoutunut irti virastani. Silloinkin se tuntui hyvältä ja oikealta päätökseltä. Muutaman kuukauden aikana on koko ajan vahvistunut myönteinen tunne siitä, että tein hyvän ratkaisun hakemalla tätä työtä ja onnisti, kun siihen tulin valituksi.


                                        Messujen avajaistilaisuudessa esiintyi mm Jorma Uotinen

Loppu viikko meni työn ja  messujen merkeissä, mukavien ja iloisten työkaverien kanssa Helsingissä.  Normaalin keskiviikko työpäivän päätteeksi lensimme iltakoneella pääkaupunkiin ja torstai ja perjantai aamusta varhain olimme messuosastollamme työntouhussa. Mukava kokemus kohdata ja jutella monen ja monenlaisten ihmisten kanssa. Mutta kyllä se vain työstä kävi sekin ja etenkin jaloissa tuntui. Päivän päätteeksi ei sitten jaksettu kuin hotellin ravintolassa illastaa ja mennä saunan kautta nukkumaan.
Ei puhettakaan, että mitään vanhankellarin tanssireissua tai muuta vastaavaa olisivat suunnitelleet minua nuoremmatkaan naiset. Meitä oli todella sopiva porukka ja mukava joukko, että kilvan toinen toisiamme kehuuttiin ja kiiteltiin. Tästä on mahtavaa jatkaa keskinäistä yhteistyötämme. Olipa myös ihanaa päästä edes pariksi tunniksi keväiseen Helsinkiin  hengailemaan!  Kerkesin kierrellä SOK.lla ja tehdä muutamia löytöjä


Kotona on taas eräs uusi hanke polkaistu alulle! Mies oli poissa ollessani saanut kivasti näkyvää aikaiseksi. Jos työt etenevät saunaremontin tiimoilta näin näyttävästi, voidaan toukokuussa varmaan jo siellä saunata.

9 kommenttia:

 1. Saunan julkisivu säilytetään ennallaan. Paitsi sen edustalla oleva terassi uusitaan ja hieman suurennetaan.
  Saunan takaseinään laitetaan iso ikkuna ja takaovi. Saunan takaosakin saa samanlaisen terassin kuin etupuolella on.

  VastaaPoista
 2. Pitää uskaltaa hypätä, jos haluaa löytää jotain uutta. Hyvä sinä ♥

  Minä lähdenkin tästä katsomaan kotimme arvokkainta taideteosta, joka on Ristomatti Ratian Saunatontun takana oleva mieheni Stonenestin kivistä verhoilema nurkkaus. Se on taidevalaistu!

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä asiasta ja palkkiota vaivannäöstä kyllä saa. Kiitos!
   Oi, tuopa taideteos kiinnostaa! laitathan siitä kuvia.

   Kiitos, hyvää sunnuntaipäivää!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä, omiin tunteisiin pitää uskaltaa luottaa.

   Poista
  2. (en muista minä vuonna saunoin viimeksi :)

   Poista
  3. Äsken juuri saunsta saavuin ;)
   Mutta meilläkin pieni sähkösauna.
   Tuollaisessa puilla lämmitettävässä saunassa on joskus tilaisuus saunoa ja siellä on aivan toisenlaista ihanaa kuin sähkösaunassa.

   Poista
 4. Hienoja, voimakkaita päätöksiä teet, olet esimerkkinä jo! Täytyy uskaltaa ja hypätä.. Kiitos että pidät tätä blogia <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos, jos niin, mielelläni! Tässä iässä viimeistään on kuultava omaa ääntään. :) Ja nyt, kun eläkeikäkin alkaa lähestyä, se on aina vain helpompaa. Kiitollinen olo kaiken kaikkiaan työelämänkin suhteen ja siihen liittyvien ihmissuhteiden ja työkaverien.

  Kiitos itsellesi, mahtavalle myönteisyydellesi ja itsestäsi antamisesta!

  VastaaPoista