keskiviikko 20. marraskuuta 2013

LOMAPÄIVÄ


Ihana lomapäivä, monella lailla!
Vähän jännittäväkin, sillä tänään selvisi jo hieman mihinkä muutokseen sitä ollaan menossa. Kävin pikkusen tutustumassa tulevaan uuteen työpaikkaani. Ilokseni voin todeta, että kaikki tähänastinen innostus ja myönteisyys uuden työpaikan suhteen sen kuin vahvistuu, puitteet ja työyhteisö tosi fiksuja ja miellyttäviä.

Kerkesin aamulla toimittaa monta hyödyllistä asiaa ja saada niitä edistymään, hyvä.
Pari päivää enää töitä ja sitten ensi viikolla vielä kolme päivää. Hyvänen aika, sitten ollaan jo Joulukuussa ja pian jopa loppuvuodessa! Riemulliselta tuntuu!

Iltapäivällä kun tutustumisreissultani kotiuduin odotti kiva pakettiyllätys…täältä.

Nämä upeat korkkarit! Näihin kerta kaikkiaan vaan hurahdin. Ovat sen sorttiset, että ne jalassa kävely tuntuu ja näyttää naurettavan konstikkaalta. Mutta, en anna sellaisen nyt lannistaa, vaan nautin näistä kaikesta sydämestäni, vaikka vain istuen ne jalassa juhlatamineissa ja laittautuneena.

                                                           Tässä pikaisesti otettuna kuva…

 
Näiden ihanien korkkarien kanssa jotain ylevää!

14 kommenttia:

 1. Aika hurjat -ja kauniit! Aito nainen sanoo noin, että vaikka istun, kunhan saan käyttää näitä kenkiä. Hyvää työfiilistä onkin ihana juhlistaa jollakin tällaisella, olet sen arvoinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjat, totta! Yhtään ei harmita vaikka missään en näillä varmaan kulje, mutta iiihanaa elämys pitää jalassa , ilmeisen aito nainen :)

   Onneksi tilasin tarpeeksi isot, 38 numeroiset. Nuorempana mahtuivat pari numeroa pienemmät. Nyt iltasella nahka näyttää pursuilevan kengästä ulos. Kiitos, itseään pitää sopivasti arvostaa ja rakastaa!

   Poista
 2. Mahtavat korkkarit! Upea värikin ja tuo kiilto. Minulla on yhdet noin korkeakorkoiset ja pystyn niillä just ja just kävelemään autosta ravitnolaan ja pöytää ja sitten takaisin;) Jos olisi aina kulkenut noin korkeilla koroilla, asia olisi varmaan eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muutoksen tuulissa, sillä sain eilen kiinnostavan vieraan...Nyt odotellaan, että tekniikka (lue: insinöörit) mahdollsitavat luovuuden liitot.

   Poista
  2. Eikö vaan! Olen varmaan fiksoitunut ruskean eri sävyihin, nämä ovat kuin valko- ja maitosuklaata ;)
   Autosta ravintolaan, siinähän sitä jo kylliksi upeilla korkkareilla! Minunkin pitää oikein treenata vastaavaa.

   Poista
  3. Luin siitä postauksesi ja kommentoin. Ai, että näitä muutosten tuulia ja luovuuden liittoja (insinöörejä unohtamatta)!

   Poista
  4. Ja sitten ihan oikeesti mulla on yhdet hiukan matalammilla koroilla olevat juhlakengät ja niissä on niin liukkaat pohjat, että kun lähdin yksi pikkujoulu Daamien Kuukauden Ravintolaan ja siellä oli noutopöytä, muut saivat tuoda minulle ruoat;)

   Hrujaa, jännää ja kuitenkin jotenkin vaivatonta, sillä monta mahdollisuutta on olemassa...

   Poista
  5. Varsinaiset tanssikengät ;)

   Onnellista, että on on mahdollisuuksia mitä valita!

   Poista
 3. Komeat korkkarit ja noilla pituuskin kasvaa huomattavasti. Paljon onnea uuteen työpaikkaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, panin itsekin merkille kuinka korkeitten korkojen vaikutuksesta katsoo aivan eri vinkkelistä! Hyötynäkökohta tämäkin, että katsantokanta muuttuu :)

   Kiitos!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Wow, näillä mennään hitaasti ja katsotaan korkealta! :)

   Poista
 5. No oikeesti VAU, mitkä kengät, ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Sitä tule usein miten vain ihailtua jotain tämän kaltaista ja samalla järkevästi kieltäyneeksi hankinnan suomasta ilosta. Ferrarin tai Jaguarin kohdalla aivan viisasta kieltäytyäkin, mutta tämän hankinnan talous kyllä kestää. Vielä kun opin näillä kävelemään... :)

   Poista