sunnuntai 1. syyskuuta 2013

VENETSIALAISILTA


Venetsialaisiltamme oli ihana. Päivä oli ollut suloista auringonpaahdetta ja tuuletonta. Alkuilta istuskeltiin talon edustalla seurustellen ja odotellen miehen grillaamia possupihvejä ja kesäkurpitsaa. Siirryttiin syömään sisälle ja siinä vaiheessakaan ei muistanut illallisruokia kuvata. Tytär onneksi muutaman kuvan nappasi.


Kun ilta alkoi hämärtää sytyteltiin soihdut ja kynttilät ja pimeällä vielä ”ravaavatakka” ja istuttiin sen ääreen tunnelmoimaan ja turisemaan. Taivaalla tähdet, muutama ilotulitus ja niiden kaukaa kuuluvat  rätinät ja paukkeet  maustoivat  sopivasti loppukesäistä iltatunnelmaa.8 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia♥ Tuo lammikko on hyvä idea.

  Siis että oikeesti vaaleanpunainen koti...mää haluun kans;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena!
   Lammikko on 40 vuotta vanha muovimuotti ja toimittanut lähes 10 vuotta vesialtaana. Haaveilen tekeväni (miehen avulla) siitä suihkualtaan, siirtää se näkyvämmälle paikalle ja saada sille vankat rautajalat. Joskus kesähelteellä olen pulahtanut sinne virvoittelemaan, ihanaa :)

   Tuota suloista vaaleanpunaista taloa minäkin ihastelen, ei ole oikeasti, vaan ilmeisesti alivalotuksen värittämää, uskon.

   Poista
 2. Ihania kuvia Venetsialaisillasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pioni!
   Täydellisen upea venetsialaisviikonloppu!

   Poista
 3. Oih, niin kaunista! <3

  Toivottelen hyvää syyskuun alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeviikonlopun sää oli aivan ihana! Soihdut ja kynttilät pimenevässä kesäillassa kruunasivat koko lauantaipäivän.

   Kiitos, toivottelen sinulle sitä samaa!

   Poista