lauantai 21. syyskuuta 2013

HOLA, TORREMOLINOKSESTA

Loistava loma takana!

Valitsimme tämän samaisen, vaatimattoman mutta toimivan  huoneistohotellin, kuin viime syksynäkin. Siitä on mukavat matkat joka suuntaan.Ja hiekkaranta aivan kadun toisella puolen!

Nettiyhteydet pelasivat vain alakerran vastaanottotiloissa. Vaan kun kokeilin onneani, niin onnistuipa huoneistomme olohuoneessa ja parvekkeellakin! Seurailin jonkun kerran suosikkiblokejani, mutta kommentoimaan en päässyt.

Vaikka huoneistomme oli ensimmäisessä kerroksessa ja hiekkaranta vastakkaisella kadulla, oli sinne kuitenkin tehtävä tämän portaikon kautta matkaa. Hyvästä kuntoilusta kävi. Omalla avaimella pääsimme hissiin ja siitä kadulle ja rantaan.

Tällä kertaa huoneistomme oli länsisuuntaan ja illasta aurinko lämmitti parvekketta melkoisesti. Illan pimetessä siinä lämmössä oli lysti istua.

Ehdimme perjantai-iltana ihanalle kalaillalliselle, merianturaa kermassa.

Lähes joka ilta kävimme tässä samassa ravintolassa, jossa vuosien varrella olemme saaneet nauttia aivan ihanista kalaruuista.Viimeisenä iltana siellä oli kolme noin 30 hengen amerikkalaisseuruetta, joille valmistettiin tätä "näyttävää ja näytöksellistä" Dorada in salt


Samaa meillekin....

Illallisen jälkeen kävimme muutamana iltana tässä myös tutuksi tulleessa baarissa. - Terve, terve! huudahti baari-isäntä ja halasi meidät jälleennäkemisen kunniaksi.

Kävimme muutama iltana tosiaan tuolla "hullussabaarissa" siinä toivossa, että tapaisimme aikaisemmilta käynneiltä tutuksi tulleet Paulinen ja Aardin, ei näkynyt.

Mutta saimmepa mukavaa seuraa Gloriasta ja Malcolmista, Yorkshirestä , jotka johdatettiin täpösen täyden baarin vajaaseen pöytäämme! Juttua riitti myöhälle alkuyöhön, kun miehet ensiksi musiikilla aloittivat. Sitten huomasimme pitävämme samanlaisista murhasarjoista tv.ssä. Kyllä taas heräsi, että kyllä englanninopiskelu pitäisi elvyttää. - Keep in touch! he toivottivat viimeisenä iltana hyvästellessämme.

Sitä tavanomaista rantaelämää tälläkin matkalla. Aamupäivän kävelylenkin jälkeen rannalle loikomaan, uimaan. Aina yhtä mukavaa!
Jotkut käyttivät hiekkarannan vierellä olevan baarin palveluja....

Me hänen ...

Illan hämärtyessä ja lämmössä oli ihanaa lähteä tälläytyneenä illalliselle....

Carihuela plaza on aina  illallalla täynnä illastajista. Muutaman kerran siellä on syöty, mutta kankaisista lautasliinoista huolimatta ruoka ei vakuuta, rantakadun ravintolassa parempaa.

Illan "lämpöä"....
Siitä tosi mielissäni, että mahduin samoihin kesäkolttuihini kuin aikaisempinakin vuosina, vaikka ei niihin enää niin vain solahda.

12 kommenttia:

 1. Ai sinä lähdit suvea jatkamaan. Viime vuonna tyttäremme oli miehensä kanssa Malagassa ja myös Torremolinoksessa, viikko sitten he tulivat Espanjan saarilta ja nyt tyttären appi osti lomaosakkeen, kun nuoret pelottelivat muuttavansa Espanjaan pysyvästi;)

  Se on niin ihanaa kun lämmin pimeä putoaa...

  Kuivsta aivan huokuu nauttimenen.

  Minulla lähtee kohta enkku hyllylle, sillä alamme keskittyä saksan kertaukseen: ne alpit, ne alpit...

  Rita, sinä hoikka kuin mikä. Paljastan: Mahdun kesämekoistani tällä erää vain siihen, jossa seison blogini oikeassa yläkulmassa. Otatin jopa kilpirauaskokeen ja pari muutakin, mutta ei se sitä ole, ei ole...Ikävää kun olen kotelomekkohullu, kuten taidat olla sinäkin. Sulle mahtuu, mulle ei just nyt.

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, suvea jatkamaan!
  Oi nuoria, saaneet tällaista hyvää maistaa! Mekin miehen kanssa vähän jo tulevaisuutta tuolla harjoiteltiin ;)
  Kyllä vaan, nautittiin.

  Hoikka, hih. Vuodesta vuoteen vaikeampaa hoikkuus, huokaus.

  Iloista viikonloppua Leena sinulle myös!

  VastaaPoista
 3. Vau mitkä mestat siellä teillä! Lomanne näytti ja kuulosti aivan uskomattoman ihanalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Aina yhtä ihanaa, ei kyllästy. Käyty monet syksyt tuolla samaisella alueella ja kokemusta syntynyt mitä missäkin on ja miten toimia. Näin saa paljon irti viikon lomasta.
   Nyt tehtiin paljon itse salaatit lounaaksi ja käytiin vain illalla syömässä.
   Tuli uskomattoman edulliseksi. On haaveissa sitten eläkkeellä ollessa viipyä pitempiä aikoja ja siksi hyvä ainakin ruokamenoissa kuluja karsia. Haaveilen opiskelevani sitten etelän auringossa englantia ja kirjoittelevani enmpi, aah.

   Poista
 4. Hehkuvia ja tunnelmaisia päiviä olettekin olleet kokemassa, ihan sataprosenttista nautiskelun tuntua kuvista päätellen niin kuin oikein on ja silloin se parasta on. Oletkin hyvällä energialla tankattu nyt syksyn tuoksinoihin, iloa siis pitkäksi aikaa tuosta matkastanne, sielusi syövereihin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hehkuvia päiviä sai kokea :)
   Luulisi tällä nyt loppuvuoden jaksavan.
   Kiitos, ihanalta tämä syksy vaikuttaakin!

   Poista
 5. Oi mitä lämpimiä iltoja! Vähän toista kuin täällä ja ensi viikolla kait vielä viileämpää. Ja kukkakuvat mua aina kiehtoo. Ihana tuo oleanteri ja tuo portaikkonne.
  Tiedätkös, vaikka me ollaan kierrelty kymmenissä maissa, Espanjan saaret ja koko manterekin on vielä tutkimatta! Kerran käytiin Portugalista päivän ajan matkalla Andalusiassa. Niin että uusia ja tuntemattomia lomapaikkoja vielä riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne lämpimät illat,aah. Nyt vain rohkeasti kohti talvea.
   Juu, kukkia näkyi ja tuoksua riitti.

   Minulla maat jääneet vähemmälle, mutta Espanjaan ihastuin jo kymmeniä vuosia sitte.
   Ilmasto, ruoka ja mutkattomat ihmiset sekä palvelualttius, jes!

   Poista
 6. Ai että, nyt kun ilmat alkaa kunnolla kylmetä, tekisi vähän mieli itsekin jonnekin lämpimään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, voin suositella! Tavallisesti olemme olleet juuri näihin aikoihin. Nyt tuli oltua viikko aikaisemmin ja aikamoista hellettä oli.

   Poista