sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

KELTAISTA JA VIHREÄÄ


Perjantai oli pieni katastrofi. Torstain laaja ukonilma tärveli töissä tietokoneet ja toisen hissin. Perjantaina tehtiin töitä ilman tietokoneita ja muutenkin teetätti ylimääräistä työtä. Illalla olinkin sitten niin sippi, että en jaksanut mihinkään suunniteltuihin rientoihin, sängyn pohjalle vaan ja vasta aamulla tokenin. Siitä sainkin sitten virtaa niin että pesin osan ikkunoista, sulatin pakastimen ja keittelin muutaman purkin paholaisenhilloa.

Mies siirsi takapihalta Nasan tiedustelusatelliittiantennia muistuttavan antennin näkymättömiin. Piha-alue alkaa näyttämään oikealta, ihanaa! Uutta nurmea pukkaa ja multakohdat pian viheriöivät Tykkään tästä laajentuneesta näkymästä.

Alkukesä on ollut aivan upeaa kaikenlaisen kasvun kannalta! Ajattelin keväällä ottavani kukkapenkin ylös ja muklaavani sitä, että saisi edustavammaksi ilmeeltään. Vaan nyt kaikki kukat näyttävätkin rehevän hyvinvoivilta ja kukkivat oikeaoppisesti kukin vuoron perään. Kodin Terrasta ostamani alennustaimetkin näyttävät mallikkaasti juurtuneen. (yritin kuvata kukkapenkkiä huonolla menestyksellä, joten ei kuvaa tällä kertaa).Tuumasin heittää nämä anopin jäämistöstä löytyneet kengät pois. Ostimme nämä hänelle toisen miniän kanssa  kun täytti 70 vuotta. Anoppi eli yli 90 vuotiaaksi. Ikäänsä nähden kengät ovat tosi hyvässä kunnossa, vaikka ne olivat ahkerassa käytössä. Pehmeää nahkaa ja muodoltaan vähän ballerinamaiset, pääsevät palvelemaan taas. Ja tämä viime kesänä ostamani Karvisen puku, että rakastan sitä!
Jospa tänä kesänäkin kävisin Karvisella, näkyy näitä kaikenlaisia ihania!

10 kommenttia:

 1. Puutarha, kuten tarhurikin on tykännyt alkukesän ilmoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan tykkään minäkin! Niin nappiin olosuhteet kaiken kasvun suhteen,
   ettei meikä ainakaan ole perässä pysynyt ;)

   Poista
 2. Ukkonen on paha... Ei mukavia kenkiä saa heittää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkonen on viisasta ottaa todesta.

   Totta, nämä kengät ovat yllättävän hyvänä pidetty ja mukavat jalassa.

   Poista
 3. Puku on persoonallinen ja hauska, sopii sinulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tunnen olevani oikein elementissäni tässä asussa.
   Ja hyvä, että väriltään muuta kuin aina suosimaani ruskeaa! Karvisen mallistossa näkyi olevan samanlaisin leikkauksin oleva ruskea puku, jota käyn kyllä kysymässä tulevalla pääkaupunkireissulla ;)

   Poista
 4. Kaunis kiviaita ja ihana puku! Minulle kävisi tuo myös tuo väri, mutta minä näytän kellohelmamekossa hölmöltä, sinä kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vanha kiviaita, ja hauskaa, että kiviaidasta voi sanoa, että vuosien saatossa muotoutunut ;)

   Juu, tuo väri on ystävällinen ja sopii monelle meistä.

   Poista
 5. Kaunis kellomekko, ihanainen kuva!

  Pihallanne riittää avaruutta! Ihana vihreys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa!
   Mekko on kyllä löytö ja ihana pitää!

   Tykkään tästä tilan tunnusta ja huomaan olevani aika harkitsevainen istuttamaan uusia kasveja tai kukkia. Nuo kirsikka- ja omenapuut tuosta vielä kasvavat. Edetään aika verkkaan kasvuston lisäämisen suhteen ;) Tänne metsän ja luonnon keskelle ei sovi mikään kaupunkimainen laitettu piha, vaan sellainen rinnan luonnon kanssa yhteen sopiva.

   Poista