lauantai 9. maaliskuuta 2013


Olin juuri naapurissa asuvan miniäni taivaallisen ihanassa käsittelystä, hieronnassa! Olen tähän ikään saakka säästynyt kaikenlaisilta selkärempoilta ja vaivoilta. Muutamia kertoja olen joutunut jäsentenkorjaajaan turvautumaan ja aina on auttanut. Viimeaikoina hartiat ovat tupanneet jumiutua, kun on  tullut liikaa  koneen äärellä istuttua ja liikunta jäänyt yksipuoliseksi. Onneksi apu on lähellä tuossa naapurissa. Ensi viikoksi varasin jo uuden ajan, aivan vaan nautinnokseni, aah. Että toisilla onkin taito hyppysissään ja kosketus kohdallaan!


Uskomatonta, nyt on sitten  työhön liittyvät opiskelut siinä pisteessä, että sain lähetetyksi kaikki pakolliset kirjalliset jutut! Ensiviikolla olisi sitten vielä yksi koitos sen asian tiimoilta ja sitten selviää saako taas tuulettaa. Ei kuitenkaan vakavaa vaikka reputtaisi, mutta mukavaa jos läpäisee.

Sattumoisin huomasimme  tämän esiintyjän. Varasin liput tänne. Mieluisa pääkaupunkireissu miehellekin.

4 kommenttia:

 1. Kiva. Rentoituminen on tärkeää ja oikeat korkeudet pöytään ja tuoliin... Töissä sain sellaisen jalkatuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, täytyy ottaa oikein tavaksi.
   Työssä tulee paljon istuttua koneen äärellä ja myös vapaa-aikana. Mutta se on vain talviaikaan, kun ulkona pihalla ei oikein voi puuhastella.

   Poista
 2. hierojalla käyminen on kyllä ihanaa :) jäsenkorjaajalla en oo koskaan käynyt. Hyvä että sait vaivaan apua, ja kyllä, nauttiakkin saa,ei tarvi olla aina edes syytä! Aurinkoista kevätpäivää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, useammin pitäisi itseään hieronnalla helliä. Lauantaille varasinkin taas ;)

   Kiitos samoin sinulle!
   Aurinkoa onkin luvissa, ihanaa!

   Poista