lauantai 1. syyskuuta 2012

VÄLIARVIOTA JA SUUNNITTELUA


Nyt täytyy tehdä jonkinlaista väliarviota ja lähitulevaisuuden suunnittelua, koska syksy myötä pukkaa taas niin monenlaista ohjelmaa ja asiaa. Viime viikon mukavissa merkeissä alkanut parin päivän koulutus miellyttävissä puitteissa, eräs niistä.
Tuon koulutuksen suhteen on mielessään soutanut ja huovannut… Keväällä sain ensimmäisen jakson onnistuneesti suoritetuksi. Ja nyt sitten tuli oikein ääneen luvanneeksi muun ryhmän mukana suorittaa toisenkin jakson loppuun saakka. Sepä ei kuitenkaan tapahdu itsekseen vain ajan kuluessa, vaan vaatii hieman viitseliäisyyttä ja vaivannäköä. Ensimmäiseksi on aloitettava kirjallisen materiaalin kerääminen ja sitten sen koostaminen. Ylensä se sitten siitä alkaakin kivasti kehkeytyä, luotan.
Asioilla on yleensä taipumus järjestyä. Tänään juuri kuulin tyttären taholta erään hautumassa olleen asia alkavan edetä, hienoa! Väkisten vääntöön en usko, edes kivenpyörittämisessä.

Onnistuin pääsemään ystäväni kanssa (hänen houkuttelemana)  maanantaina alkavaan aikuisbalettiin, ihanaa! Siinäpä vastapainoa työlle, luulisin. Viimevuonna myöhästyin muutaman minuutin ilmoittautumisesta ja niin jäin valinnasta rannalle. Nyt olin ajoissa liikkeellä. Onnistuin jopa pääsemään toiseenkin ryhmään, joka alkaa lokakuussa. Katsotaan, se voi olla jo liikaa.Astronautti?!


Mieskin on ahkeroinut omalla sarallaan…

Sopivasti, kaiken tämän alkavan syystohinan  keskellä, pääsemme miehen kanssa parin viikon päästä syyslomalle lämpimään. Voi kuinka ihanalta se tuntuukaan!

Sama paikka jälleen….

 Rannalle aurinkoon, seuraamaan mielenkiintoisaa rantaelämää…

Ihania lämpimiä iltoja parvekkeella, nauttia illan hämärtyessä lasilliset kylmää valkoviiniä  ja seurata illallisasuihin pukeutuneiden ihmisten kulkua rantabulevardilla, aah.


Päästä vihdoin itsekin vatsa nälästä kurnien  merianturaillallista nauttimaan…


9 kommenttia:

 1. Syysloma hienoa, ei kait myrkkyy...
  Mies tehnyt omaa mehua gini-drinkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka syksy loma pidetään.
   Myrkkyy? Myrskyy varmaan tarkoitit:)

   Poista
  2. Myrkkyy... kun noin suojattu mies.

   Poista
 2. Luulin, että kuvat ovat Yyteristä;-)

  Meilläkin on tehty laattahommia, mutta ei ihan noin massiivisesti.

  Kuuntelimme illalla Syksyn lehdet ranskaksi Laura Fygin esittämänä.

  Ihanaa syyskuuta ja syyslomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta näyttää, kuten meidän Vattajan-rantakin!

   Laattahommat jatkuvat ensi kesänäkin. Mies sai tosi edullisesti melkoisen kivikasan, kun tuon valmistus lopetettiin. Voimme sitten oikein vanhoina vaivatta rollaattoreillamme laatoituksella kuljeskella ;)

   Laura Fygi kuulosti ja näytti upealta!
   Valitsin tuon Calianon version,kun hän konserteistaankin tuttu.

   Poista
 3. Ihana matka teille varmasti tulossa, hyvää matkaa jo näin etukäteen, muista nauttia, ja unohtaa suomi hetkeksi. :) mieli lepää varmasti!paikka näytti kyllä upeelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisella matkalla kyllä kylmä ja työn rasitus unohtuvat! Niin pitääkin. Monena syksynä olemme tuolla olleet ja aina yhtä antoisaa ja hyvältä tuntuvaa. On se ihanaa, että ei tarvi pelkkää tulevaa paratiisia odottaa, kun sen voi jo kokea muutaman tunnin lennon jälkee ;)

   Poista