torstai 19. heinäkuuta 2012

KÄRRYILTÄ PUDONNUT OLO


..monella tapaa, tästä blogielämästä ja nyt työelämästä.
Lyhyen loman jälkeen  maanantaina työhön  palaten on vallinnut kärryiltä pudonnut olo. Vaan yritän ottaa rennosti ja säilyttää  suhteellisuudentajuni. Lähitulevaisuudessa toteutuva vuosilomapätkä ja syksyinen etelänloma auttavat varmaan asiaa.

Kesäloman ensiviikko sujui mukavasti. Toisella lomaviikolla tylsä sää sotki suunnitelmat, madalsi mielialaa ja hiersi hermoja.
Ei tullut tehtyä juurikaan mitään, masentuneena vain makoiltua. 

 Tuolta kantilta tällä kertaa hotelli-ikkunasta katsoen...
Onneksi  loman loppuhuipennuksena oli Helsingin-reissu!
Ja siitähän iloa piisaakin pitkäksi aikaa, uskon. Kaikenlaisen muun pääkaupunkielämän lisäksi löysin sen ajankohtaisista alennusmyynneistä kaksi aivan upeaa asua! Olen niistä niin innoissani ja onnellinen (kuin lasna ollessa uusista kevätjuhlakengistä) , että haluan esitellä ne vielä myöhemmin kunnon kuvin.

Vaikka valittelinkin  lomasään synkkyyttä ja moitin mielialaani, voi kesän tapahtumiin olla kuitenkin tyytyväinen. Monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia ja tapaamisia sai silti aikaiseksi. Kaisa-ystävän sai tavata ja yhdessä rupatella, ihanaa.


Pojalta saimme Lontoon  matkaltaan lähes päivittäin mahtavia matkakuvia, videoita ja hauskoja selostuksia. Lontoon lisäksi kävivät komisario Lewisin jäljillä  sekä  Midsommerissa   Pääsi vähän kuin itsekin matkasta osalliseksi. Tyttären kuvausmatkalta saimme eilen yllättäen kännykkääni lähetetyn  karhukuvan. Karhun kyttäystilaisuus oli onnistunut ja kertomansa mukaan viisi karhua nähty yhtäaikaa! Hurjaa nähdä  näitä hänen otoksiaan.

Nyt torstaihin mennessä huomaan ilokseni päässeeni jo lähes kärryille, kyllä tämä tästä.

6 kommenttia:

 1. Tämä kesä ei ole tainnut oikein suosia ketään ilmojen suhteen. Mulla vielä viikko aikaa loman alkuun, joten vielä voin olla toiveikkaana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapuoliset olosuhteet kesälomalaisille, jos siitä joku saisi lohtua ;)
   Toivoa on aina olemassa, onneksi!
   Oi, ja sulla kans edessä päin, kiva!

   Poista
 2. Parempaa loppukesää odotellessa! :) Toivotaan, että 'se oikea kesä' sattuisi osumaan sopivasti vuosilomasi aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuun helteistä ei voida tänä kesänä puhua. Nytkin mittarissa vain +14. Toivotaan parempia/lämpimämpiä ilmoja ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Poika vaimonsa kanssa aina etukäteen suunnittelee reissut, varaa liput ja hotellit. Vuokraavat auton ja menevät minne tykkäävät. Ovat olleet onnistuneita reissuja, joilla paljon saaneet nähddä ja kokea. Oxfordin yliopisto oli suljettuna ja sitä harmitteli. Tulevat olympialaiset hieman Lontoossa rajoittivat, kertoi. Jospa tuonne joskus itsekin pääsisi....

   Poista