lauantai 16. kesäkuuta 2012

TÄMÄN VIIKKOISTA JA PÄIVÄISTÄ


Mikä helpotuksen tunne, kun sai töissä  tehdyksi valmiiksi monta tärkeää asiaa. Minun oli jo toukokuussa määrä saada eräs tärkeä asia valmiiksi, mutta se ei mennyt minusta riippumattomin osin ollenkaan eteenpäin ja viivästyi viikko viikolta. Vaan kun oikein hiillyin,  niin alkoi tapahtua ja homma saatiin parissa päivässä päätökseen. Harvoin hiillyn työkuvioissa. Pitää varmaan paikkansa  Aristoteleen eräs viisaus vihastumisesta: vihastua oikeaan aikaan, oikeissa tilanteissa, oikeita henkilöitä kohtaan, oikeasta syystä ja oikealla tavalla. Johan homma eteni!  Sydämellisesti siitä sitten myös kiitin.

Perjantaina on aina kivaa työpäivän päätteeksi tehdä viikko-ostokset miehen kanssa. Eilen mies ilmoitti jäävänsä siivoamaan ja sovimme ostosasiat minun kontolle. Jihuu, (että rakas siivoaakin) minuunhan tuli virtaa ja suunnistin ensimmäiseksi, kaikkea muuta kuin markettiin, RUKAN outlettiin! 
Siellä olisi katsottuna aivan ihana (ainut) trenssitakki, mutta haluamallani kalliimmalla. Siellä se oli edelleen ja sinne myös jäi. Ensi viikolla käyn uudelleen ja teen tarjouksen.

Löysin sieltä kyllä sitten nämä Luhdan  mukavan kesäiset puuvillahousut.

Se on kuumeinen jalkapallokausi  ja yleisurheilun EM-kisat nyt! Sillä on jonkun verran vaikutusta arkielämän toimintoihimme. Ehei, niin että tuntisin itseni yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi… toisaalta minulle tuntuu järjestyvän ylimääräistä omaa aikaa, jolla saan tehtyä yhtä ja toista  mielenkiintoisen mukavaa.

Olipa ihana päivä topehtia ulkosalla koko päivä. Loikoa jopa tovi auringossa, se on kesää! 
Ja olihan meillä myös pientä äksöniä,


kun näitä täällä ravasi. 5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Suomen kesä on välistä viileä, joten siihen kannattaa lämpimällä mutta kevyellä vaatetuksella varautua.

   Poista
 2. joo, sellaista kait Pohjolassa, Skotlannissakin palelluttiin..

  VastaaPoista
 3. Muistan erään Tukholmanreissun kesäkuun 10 pv ja + 10 astetta ja kovin tuulista.

  VastaaPoista
 4. Ihanat hevoset ja ratsastus on niin kivaa!

  VastaaPoista