sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

ASIOILLA ON TAPANA JÄRJESTYÄJuhannuksen eellä tuntui, että mikään ei suju suunnitelmien mukaan. Vaan sitten kun suunnitelmiaan hölläsi ja ajatteli niiden menevän justihin niin kuin on tarkoitettu, niin menikin aivan ihanasti. Kesälomani oli määrä alkaa heinäkuun 2. päivä.
Otin kuitenkin vähän förskottia ja pidän pari vanhaa lomapäivää edeltä ja voin aloittaa jo 28.6, jihuu!!  Aikomukseni oli kiidättää meidät  heti  Helsinkiin, mutta suunnitelma kävi jo aikataulullisestikin liian rankaksi, (yhdet häät, pojan Eti- ja Ati-kissan hoitoa, kun poika vaimonsa kanssa Lontooseen viikoksi) joten muutin varaamani hotellin pari viikkoa tuonnemmaksi, hyvä niin.


Itse juhannusaaton suhteen ei ollut mitään kummempia suunnitelmia lukkoon lyötynä, vaan entisen perinteisen mukaisesti, omalla talonseinustalla istuskellen  grillauksesta ja kesäillasta nauttien, oli tarkoitus mennä.

Kun sitten isoserkulta tuli houkutteleva kutsu saapua  heidän kesäpaikalle yhteiseen juhannusaaton viettoon, oli vähän ambivalenssi tunne, hennoako hylätä tätä koti-idylliä, luopua omasta juhannusaaton traditiosta vai toisaalta päästä upeisiin puitteisiin, rennosta vieraanvaraisuudestaan  tunnetun isäntäparin hemmoteltaviksi. Heitin  (vastuuttomasti?) pallon miehelle. Niinpä sitten poikamme meidät vei ja taxi toi. Hieno Juhannusaatto!

                      Kaksi komeaa miestäni

                      Nuoremman donna

Sama juhannusnoste jatkui eilen upean helteisellä ja aurinkoisella säällä. Ja illalla saimme nauttia lämpimän kesäisissä olosuhteissa illallista ulkoterassilla, aah. 


8 kommenttia:

 1. Mukavaa kun kävit Vaaralan kuvia katsomassa. Oikein mukavaa kesänjatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!
   Hyvää kesää sinullekin!

   Poista
 2. NIIN kauniit maisemat teillä siellä!

  Toivotan hyvää, onnellista lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kesä kauneimmillaan!
   Kiitos Kati!

   Poista
 3. Kivahan uudet perinteet vaihteeksi.

  VastaaPoista
 4. Oikein kivan näköistä sekä kotonanne että vieraisilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta koristeomenapuusta kehkeytyy kyllä ihana kaunistus.

   Poista