keskiviikko 16. toukokuuta 2012

KIITOS MIGREENIN
Heräsin yöllä painajaiseen. Tunsin migreenin alkaneen. En mennyt aamulla töihin vaan jäin vuoteeseen. Aamupäivällä jo hellitti. Minulla oli voimia ja hyvä tilaisuus hoitaa verkkopankkiasioita.  Verkkopankin toiminnot käynnistyivät ihmeteltävän hitaasti ja asiointi tuotti ennen kokemattomia vaikeuksia En saanut useista yrityksistä huolimatta suoritettua  omalle tilille siirtoa. Ruutuun ilmestyvässä tekstissä pahoiteltiin palvelimessa (vai palvelussa?) olevaa ruuhkaa. Muistin edellisenä päivänä erään työkaverin kertoneen  ystäväperheelleen sattuneesta vastaavanlaisesta verkkopankkiepisodista , jossa tililtä oli kadonnut 2000€.
Epäilyt heräsivät omalle kohdallekin sattuvan samanlaista.

Mahdollisten pankkiongelmien varalta minulla on valmiiksi kännykässäni pankkini puhelinnumero, johon oitis soitin.
Asiaan tartuttiin heti kiitettävästi ja pankkitoimihenkilö lupasi henkilökohtaisesti ilmoittaa kun asia on saatu selvitetyksi. Selvittelyssä meni tunteja ja iltapäivällä sain rauhoittavan ilmoituksen, että tapahtunut oli verkkoyhteyshäiriöstä johtuvaa ja verkkopankkini olisi taas käytettävissä. Kävin tarkistamassa verkkopankkini ja se oli  todellakin ennallaan. Vähän jäi kuitenkin epäily kaikenlaiseen mahdolliseen.  Kiitos migreenin, kun jouduin jäämään kotiin ja järjestyi tilaisuus mennä verkkopankkiin.

Laitanpa tähän kuvia, tällä hetkellä pysähtyneestä, siltaprojektistamme. Sillan tukirakennelmat ovat nyt        paikalle asennettu. Seuraavaksi värkkiä varaamaan, kyllästettyä lankkua sekä kaidepuut ja sitten siltaa rakentamaan. Vähän miehelle epäilin josko silta tulee liian korkealle, kun kansirakennelma ja kaiteet valmistuvat…

    Sillan molemmin puolin ojanvarsien kaunistamisessa minulle ja puukkosahalleni riittää puuhaa. 


9 kommenttia:

 1. Tulevan sillan seutu on minun mielestäni kaunis jo nyt, saati sitten, kun puukkosaha on hieman heilunut! Tuollaisen unelmarakennelman valmistumista kannattaa kyllä odottaa.

  Toivotan hyvää helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee, uskon itsekin.
   Tarkoitus on pysyä luonnonmukaisessa, eikä karkealla kädellä muuttelemalla ja ristiriitaisilla rakennelmilla tärvellä maisemaa.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Tuleekin varmaan tosi kivan näköstä, kun silta on valmis ja sinä vielä olet siistinyt puukkosahallasi ojan reunoja. Siinä varmaan melkein pystyy kävelemään ojan reunaa pitkin. Sun pitää tehdä siihen polku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polun tekemistä olen itsekin suunnitellut ja tuohon toiselle puolelle on jo jonkunlaista syntynytkin.

   Poista
 3. Kivoja siltaprojektikuvia :)!! Sulle on haastetta mun blogissa, käyhän lukemassa! ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitti, ja kivemmaksi vielä muuttuvat. Justiin tulin ojanvarrelta puuhastelemasta ;)

  Minäpä käyn...

  VastaaPoista
 5. Ruotsin pankki korvaa jos joku vie rahat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin myös Suomessa, luojan kiitos!

   Poista