lauantai 17. joulukuuta 2011

KOHTI JOULUAATTOA JA JOULUNAIKAA

Nytpä ollaan jo mukavassa vaiheessa kohti jouluaattoa ja joulunaikaa! Joulukortitkin lähetettynä. Sain tänään rauhalliseen tahtiin pestyksi ja silitetyksi osan keittiön verhoista, jihuu!
Nyt silittäminenkin onnistui ja verhot näyttävät laskeutuvan ihanasti ilman mitään ryppyilyä. Joulumatot ja verhot ovat minun jouluni rakennusaineet joka vielä joulukuusella ja –kukilla kruunataan. Niin, kaikki on edennyt miellyttävästi ilman hötkyilyjä, tekemisestä nauttien. Huomenna jatkan, pyhästä huolimatta, valmisteluja. Pieni varaus on nyt vain uusien joulumattojen kanssa, saadaankokaan jouluksi. Olin jo hyvissä ajoin (heti veronpalautusilmoituksesta) käynyt neuvotteluja sähköpostitse erääseen huonekaluliikkeeseen ja lopuksi paikanpäällä värivalinnan tekemässä. Ei kuulunut sieltä kutvahusta. Viikko sitten kysyin matoistani ja kävi ilmi ettei tilausta oltu tehtykään. Väärinkäsitys heidän taholta, pahoittelivat. Noh` elämää on vielä joulun jälkeenkin.
Maanantain ja tiistain pidän töistä vapaan. Sitten on kiva palata sinne joulunalusarkeen. Yksi hieno pienimuotoinen jazzjoulukonsertti on myös keskellä viikkoa, ihanaa! Huomenna käytän tilaisuutta hyväkseni ja ulkoilen kunnolla!

4 kommenttia:

 1. Mikään ei ole niin varma joulutunnelman luoja kuin jouluverhot! Minulla on yhdet paksut punaiset verhot, jotka olen joskus ripustanut olohuoneeseen, joskus keittiöön, ja aina on tunnelma muuttunut kuin taikaiskusta. Nyt ne ovat vierashuoneessa, kunnes löydän sinne jotkut toiset.

  Hommasi tuntuvat muutenkin olevan hyvin hallinnassa, joten joulu tulla jolkottaa sinne ihan levollisesti;)

  VastaaPoista
 2. Katriina: Näin on, niihin perustuu!
  Meillä on roikkuneet samat valkoiset verhot keittiön erkkerissä. Jouluksi lisään niiden rinnalle terracotta tai vanha rosa väriset voilee-verhot. Viime vuonna menin pesemään verhot enkä saanut niistä enää entisiä kauniisti laskeutuvia. Otin riskin ja tein homman eilen uusiksi. Onnistuin silittämään verhot ja sain ne taas henkiin, ihanaa! Jatkan tänään projektia. Olen haaveillut jo vuosia, hankkivani kunnollisemmat ja tasokkaammat verhot. Siihen tarvitaankin tuntuvampaa investointia, verhoja kun pitää olla 8 kappaletta. Mutta vielä se toteutuu.

  Onhan tätä joulun rakentamista jo harjoiteltu vuosia ja osa hommista menee rutiinilla ja osa luovuudella ;) Aina yhtä ihanaa, tykkään.

  VastaaPoista
 3. Sinulla kiva pitkä viikonloppu, minä olen oman lomani pian nauttinut. Ihan hissuksiin joulua valmistelin, suurimmaksi osaksi kuitenkin vain nautiskelin:)

  VastaaPoista
 4. Pioni; Juu, oikein sopivasti osui ajoitus. Muistelin juuri äsken, verhoja tällätessä, viime joulun aikaa hautajaisjärjestelyineen. Silti silloinkin kaikki kerettiin.

  Mukavasti on sinullakin hommat edenneet ja juuri oikealla tyylillä, nautiskellen.

  VastaaPoista