”Ei tosiaankaan tarjoiltu muuta kuin pariloitua merianturaa, pariloituja kotletteja ja pinaattia sekä hedelmähilloketta. Ateria oli tarkoitettu tyydyttämään säällisen nälän, mutta ei lihottamaan.”
W.Somerset Maugham: Näyttelijätär
Juuri näin meilläkin (miehen kokkaamaa), paitsi kysymyksessä illallinen ja pannussa paistetut lohimedaljongit ja siikafileet sekä muutama leivän siivu, höyrytettyjä porkkanoita ja juomaksi kuivaa valkoviiniä.
HYVÄÄ
nami
VastaaPoistaHannele, totta! Jälkiruuaksi olisi sopinut leipäjuusto lakkahillon ja kermavaahdon kera. Mutta kun tarkoitus oli kevyt illallinen...
VastaaPoistaKuulostaa herkulliselle, nam.
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!
Susanne; kyllä, kyllä kala on omaa luokkaansa!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinullekin!
Kala on aina hyvää, porkkanat hyviä seuralaisia.
VastaaPoistaArleena; Juu, kala aina maittaa. Pidän lohen ja hyörytettyjen porkkanoiden yhdistelmästä kera kylmän kuivan - puolikuivan valkoviinin.
VastaaPoistaRita, kuulostaa meikäläisten viikonlopulta;-)
VastaaPoistaLoppuviikosta tulee ruokakirja kalasta.
(Anteeksi kauheasti, kun en ollut huomannut sun kommenttia siinä runossa Rakkaudesta rakkauteen. Nyt olen vastannut niin sinulle kuin Birgitalle. Rankaisin itseäni tekemällä hurjan paljastuksen, joka tuhoaa katu-uskottavuuteni.)
Leena; Just! Vaikka täällä länsirannikolla kala on niin arkipäivää, niin kyllä se vaan juhlistaa hienosti viikonloppua.
VastaaPoistaKalakirja kuulostaa mielenkiintoisalta.
Saat anteeksi. Täytyypä käydä katsomassa mitä paljastuksia...