perjantai 17. syyskuuta 2010

TORREMOLINOKSEEN

Sunnuntai-iltana tytär lähti neljän hengen porukalla Edinburghiin ja torstai-iltana jo palasikin. Oli mukava kuulla , että matka oli onnistunut. Ja huomenaamulla lähdemme mekin miehen kanssa ajamaan Helsinkiä kohti ja sieltä Torremolinokseen, jipii! Pyrin laittamaan lomakuvia sieltä blogiini.

7 kommenttia:

 1. Vauhdikas perhe. Oikein hyvää ja rentouttavaa syyslomaa Välimeren rannalla!

  VastaaPoista
 2. `Buenos dias! Kiitos kommenteistanne! Täällä sitä taas ollaan tutuilla kulmilla. Helteinen päivä eilen ja iho jo punottaa. Tänään olen varovaisempi. Paistettua merianturaa on tullut syötyä jo parina iltana, heti tänne saavuttuamme ja eilen myös. On aivan ihanan herkullista! Täytyy kovasti yrittää hillitä itseään, kun ruoka ja kaikki on niin viettelevää. Nettiyhteis hieman takkuaa ja joutuu tulemaan tähän receptioon alas jotta yhteys pelaa. Laitan myöhemmin postauksen ja meriantura illiskuvaa. Ola`.

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Vinkkaan Malagassa sijaitsevasta Picasso Museosta, metro vie sinne Torresta nopeasti ja huokeasti.

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa teille sinne kauas!

  VastaaPoista
 5. Maarit; kiitti vinkistä! On hieno paikka, kävimme 2006 siellä ja lähellä olevassa katedraalissa yms kohteissa Malagassa. Satuimme aika hyvään aikaan museoon, sillä jonkun ajan kuluttua ihmisiä tuli jälkeemme jo niin paljon, että heille muodustui pitkä jonotusaika. Metrolla menimme.

  "Suomalaisen huippugraafikon Esa Riipan näyttely avautui perjantaina 24.9.2010 Taller Gravurassa, kävelykatu San Juanin varrella Malagan vanhassa kaupungissa. Galleria sijaitsee San Juanin kirkkoa vastapäätä."
  Juuri edellisenä päivänä kävimme Malagassa, että emme sitten tänne enää, harmi.

  harakka; Kiitos!

  VastaaPoista