lauantai 27. helmikuuta 2010

VÄLIAIKATIETOJA


Väliaikatietoja lumipuistohankkeestani. Lunta on satanut parina päivänä monta senttiä. Kolmatta tuntia meni auratessa lumipuistoni käytäviä.Elikkä alusta taas aloitettu…Mutta kyllä puisto nyt alkaa myös enempi muistuttaa muotoaan.Huomenna auraan nuo ”suihkulähdealtaat” , ympyrät myös niiden sisältä.
Sitten kyllä alkaa jo enempi näyttää! Ja poikani lupautui videoimaan huomenna tuota keskeneräistä teelmääni. Joudumme nyt tyytymään näihin toivottoman huonoihin kuvaotoksiini, kun en osannutta kummempia ottaa ja sääolosuhteetkin synkät.

Tästä se alkaa. Tämän on pisin käytäväosuus. Noista käytävän molemmin puolin olevista lumikasoista rustaan sitten jotain patsaan tapaista. Ne oli pakko tehdä, koska johonkin aurattu lumi oli kasattava.Käytävä johtaa suureen ympyrään, ”suihkulähdeallas”.

Ympyrän toisesta päästä jatkuu taas samanlainen ja samansuuntainen, mutta lyhyempi käytävä seuraavaan suurimpaan ympyrään ja sieltä taas käytävä viimeiseen ympyrään.

10 kommenttia:

 1. Rita, laita sitten jollain systeemillä sinne vaikka kynttilöitä/kuivattuja ruusuja/patsas tms. Keksi jotain ihan hullua. Ja sitten Johanes kuvaa ja kun laitat sen blogiin niin sitten upeaa musiikkia mukaan...Wir warten!

  Sinä olet sisunainen!

  VastaaPoista
 2. Kaunista lumipuutarhaa on syntymässä. Lumiveistokset kuulostavat hienoilta. Patsaat sopivatkin tuota pitää lumikäytävää reunustamaan

  VastaaPoista
 3. Iltaa istumassa ystävien luona. Mukava ilta. Nyt kotiuduttu. Ja hui kuinka taas lunta sataa! Huomenna taas alusta...

  Leena; juuri näin, mutta vasta lopullisessa valmiin puiston videoinnissa. Tarkoitus olisi kutsua puistoon muutamia ystäviä, tarjoilla heille minttukaakaota tai ja kuohuviiniä. Siitä myös videolle.

  Arleena; kiitos! Patsaat sopivat käytävän reunoille, joo. Vielä kehiteltävä niitä.

  VastaaPoista
 4. Hienoa tulee, odotan innolla loppuviedota!

  VastaaPoista
 5. Harakka; tuo oli mukava kuulla.
  Vaikka valmista ei vilä, kävi poikani äsken sitä videoimassa.

  VastaaPoista
 6. Vau minkä työn olet tehnyt, odotan innolla videota.

  VastaaPoista
 7. Pioni; nyt jo kävikin työstä, kun lumi niin raskasta, mutta pikku hiljaa. Viikon päästä, kun lomalle jään, niin on aikaa paremmin ja valmiiksi saan. Itsekin aivan malttamaton tämän kanssa;)

  VastaaPoista
 8. Ihanan jännää (ilman musiikkiakin :)

  VastaaPoista
 9. Tulee upea...odotan lisää kuvia.
  mukavaa uuttaviikkoa toivottaa krisse

  VastaaPoista
 10. Hannele; ainutlaatuinen talvi toteuttaa tällainen hanke. Työviikko nyt hidastaa lumitöitä. Ja tänäänkin vain lisää satanut. Mutta ei hätää, kun ei sulaa eikä tuuli lunta lennätä.

  Krisse; upeaa tulee, uskon itsekin! Ja lisää tulee kuviakin.

  VastaaPoista