sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

TERVEISIÄ VATTAJALTA


Olipa ihana viikonloppu kevätsään suosiollisella vaikutuksella. Niinpä sitten tuli hiihdeltyä parina päivänä merenjäällä kantavalla hangella. Eipä moneen vuoteen ole ollut näin mainiota keliä ja loistavia olosuhteita. Jos tällaiset kevätpäivät jatkuvat, käydään iltapäivisin hiihtämässä arkenakin. Aivan tunsi nuortuvansa liikunnasta, kun se oli niin helppoa. Suksenluisto oli uskomattoman hyvää ja kulku kevyen lentävää. Tunsipa sitä tällainen satunnainen hiihdonharrastajakin olevansa aika tekijä.

Mökin tumma seinä oli auringonpaisteesta lämmin. Terassi odottaa kesää…


Rakastan kaikkia meren ja hiekan hiomia puunkappaleita; niiden pehmeää pintaa, kaunista väriä ja suolaista tuoksua.


Ensimmäiset joutsenet, osa niistä jatkaa matkaa, osa jää. Palasimme takaisin, ettei parven rauha rikkoutuisi.

”Mikä täällä ei kuulu”, poikamme kysyi pienenä, ihmetellen tätä hiljaisuutta…

5 kommenttia:

 1. Upeita maisemakuvia..

  Hyvää sunnuntai iltaa..

  VastaaPoista
 2. Jostain kautta tulin tänne blogiisi edellisen postauksesi aikana. Luinkin koko blogisi läpi ja lisäsin suosikeihini, koska sinulla on ihana blogi täällä. Nyt jätän kommentin niin tiedät että olen blogisi lukija.

  VastaaPoista
 3. Todella rauhoittavat ja kauniit maisemat.
  Kaunista nuo joutsenet.

  VastaaPoista
 4. Susanne, kylläpä ilahduin kommentistasi! Listassani on blogisi tainnut olla heti, kun tähän harrastukseen ryhdyin. Arkana aloittelevana en ole kommentteja vielä jättänyt, joten aloitteesi tuntuu sitäkin mukavammalta, kiitos.

  Arleena, kyllä tuollaisessa paikassa tuntee olevansa oikein "rauhan tyyssijassa". Sunnuntaina jo kaikki joutsenet olivat jatkaneet muuttomatkaansa.

  VastaaPoista